Conrad Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Před hodinou, FantasticFabio napsal: Ťuk , ťuk ! kto je? to som ja, otvor ! aký otvor ? otvor do pyče ! Když chce Ostravák sdělit že mu utekla žena Pyča v pyčy pyčo. 2
geometr Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Hotový neštěstí vzhledem k tomu, že sám Chrome je dost chromý.
orol Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Né že bych byl nějaký rýpal, ale ten uhloměr je naprosto OK. 7
luidis Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) Tak teď nevím... Edit: aháá, už to vidím Nicméně teď je mi jasné, proč jim tam padá tolik baráků. Upraveno 19. června uživatelem luidis
filltos Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Existují ještě jiné jednotky než stupně. Grády, že geodeti? 1 2
lub Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června grády jsme v geodezii probírali na průmyslovce, ale potom už jsem se s nimi nesetkal 1
geometr Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Před hodinou, filltos napsal: Existují ještě jiné jednotky než stupně. Grády, že geodeti? Přesně tak a pracuje se s nimi lépe, jelikož mají setinné dělení. A existují i další, např. oblouková míra, že ano, nebo třeba dilce, že vojáci.
geometr Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 3 hodinami, luidis napsal: Tak teď nevím... Edit: aháá, už to vidím Nicméně teď je mi jasné, proč jim tam padá tolik baráků. A to ještě možná nevíš, že jeden a ten samý bod na zemském povrchu může mít několik různých nadmořských výšek, několik různých souřadnic (zeměpisných i pravoúhlých)...
FantasticFabio Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června My v běžném životě používáme grády zcela běžně ……. Ale i stupně ….. slivovice …… 50% ….jooo ta má grády guláš vostrej jako svině…..uáááá …ten má grády ….. sem se zapotil…..horko jako kjáva , 30 stupňů hic ….. uffff…..zapijem to 12stupňovým pivem takže asi tak… 3 4 1
geometr Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Právě teď, FantasticFabio napsal: My v běžném životě používáme grády zcela běžně ……. Ale i stupně ….. slivovice …… 50% ….jooo ta má grády guláš vostrej jako svině…..uáááá …ten má grády ….. sem se zapotil…..horko jako kjáva , 30 stupňů hic ….. uffff…..zapijem to 12stupňovým pivem takže asi tak…
petr_cha Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Ja myslel, ze se jim kdyztak anglicky rika gradians, pak by mi to asi doslo, ale takhle jsem taky koukal jak puk... puk jednotka koukani :-) 3
Bert Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Borci, a nezapomeňte na rumby. Nápověda: když zkouším "áčko" tedy oceánskou plavbu, občas se na to zeptám.
FantasticFabio Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 4 minutami, Bert napsal: Borci, a nezapomeňte na rumby. Nápověda: když zkouším "áčko" tedy oceánskou plavbu, občas se na to zeptám. Nerad bych , abychom se do toho zašmodrchali….. život je krátkej na takový diskuze 2 1
FantasticFabio Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 51 minutami, petr_cha napsal: Ja myslel, ze se jim kdyztak anglicky rika gradians, pak by mi to asi doslo, ale takhle jsem taky koukal jak puk... puk jednotka koukani Aha a já myslil žepuk je ňáká skratka k sim-ce ?! Simka??? Á veteránisti už vědí no a tak by to mohlo být dokola…. Tvl. od tý doby co se vynalezlo kolo , je to tak furt 1
warann Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) Tenhle asi nic moc, ale snad porad lepsi, nez diskuze zde. Upraveno 19. června uživatelem warann 1 4
FantasticFabio Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 54 minutami, Lynx12 napsal: Kantorek 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se