YPO Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami (upraveno) před 1 minutou, Kairos napsal: Koliks platils? 1200 éček ... minule to bylo za 500 neměl bych se tak honit Upraveno před 17 hodinami uživatelem YPO 3
dragys27 Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami před 28 minutami, YPO napsal: A přišel jsem na to, jak využít „svůj koníček“, abych od vás dostal peníze! Natočil jsem video, jak masturbujete. Toto video má oddělenou obrazovku, kde vás lze snadno rozpoznat; také je jasně vidět, jaký druh videa preferujete. No, nejsem na to hrdý, ale potřebuji peníze, abych přežil. Dohodněme se. Zaplatíte mi tolik, kolik vás požádám. nevím jestli to je do humoru, ale já se pokaždé opravdu nasměju nejsem na to hrdý, ale potřebuji peníze Jó, tohle mi tuhle přišlo taky. Poznal jsem hned, že je to kravina. Nemohl mě nikdo natočit, protože mám notebook bez kamery. 5
FantasticFabio Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami před 7 minutami, dragys27 napsal: Jó, tohle mi tuhle přišlo taky. Poznal jsem hned, že je to kravina. Nemohl mě nikdo natočit, protože mám notebook bez kamery. Lakomče! Kvůli takovým, to pak musí poslat jiným……
FantasticFabio Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami před 22 minutami, YPO napsal: 1200 éček ... minule to bylo za 500 neměl bych se tak honit Kolik si teda mám dát na stranu? Je to vodvislý od délky videa nebo vod dýlky něčeho jinýho?
Gustaf Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami Dobrý den....honíte tady ču*áky....? Tak si mě chyťte
FantasticFabio Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami před 8 minutami, Gustaf napsal: Dobrý den....honíte tady ču*áky....? Tak si mě chyťte Prosim tě uklidni se ! Jestli něco potřebuješ, tak si tady vytiskni lísteček pro službu co potřebuješ a sedni si do čekárny a počkej až na tebe přijde řada! Paní se ti bude pak věnovat! To nejde takhle přijít a honem , honem…. Kdyby to tak dělal každej… Takže si počkej ! Hezký den! 1
Bert Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Do inzerce se nekecá. A proto i s ohledem na obsah inzerátu to dávám sem. 1 1
FantasticFabio Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami před 31 minutami, Bert napsal: Do inzerce se nekecá. A proto i s ohledem na obsah inzerátu to dávám sem. Asi chyba v čárečce, myslím desetiné čárečce….. jestli né , tak by mělo těch “top“ ve větě být víc…. Ale co , zkusit se má kdeže co ! Třeba se najde ňákej , takovej , co bude reflektovat
Bert Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami Jo, a ještě mu bude vyhovovat osobní předání v Hradci Králové Teď vážně, v top top stavu je tento model takřka nesehnatelný. V slušném stavu stojí tento model okolo dvacky. 1
Andrew Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami před 1 hodinou, Bert napsal: Jo, a ještě mu bude vyhovovat osobní předání v Hradci Králové Teď vážně, v top top stavu je tento model takřka nesehnatelný. V slušném stavu stojí tento model okolo dvacky. Nováček, no, IMHO inspirovaný tady někde... https://aukro.cz/hodinky-glashutte-spezichron-38-mm-7088965767
FantasticFabio Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami před 4 hodinami, Bert napsal: Jo, a ještě mu bude vyhovovat osobní předání v Hradci Králové Teď vážně, v top top stavu je tento model takřka nesehnatelný. V slušném stavu stojí tento model okolo dvacky. Jo, určitě ! Rád by viděl na vlastní voči toho troubu , co mu je přiveze. Za dvacku pravíš? To by měl přece čtvery ! Co by s tolika hodinkama dělal?
Tomak Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Když tuhnou prsa je třeba použít odsávačku
Conrad Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami (upraveno) před 4 minutami, Tomak napsal: Když tuhnou prsa je třeba použít odsávačku Již jsou v módě menší modely Upraveno před 9 hodinami uživatelem Conrad
Tomak Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami před 1 hodinou, tikzot napsal: Tak hezký prázdniny bando Jj hezký letní prázdniny si nelze kazit zapocenejma kulkama
Jehlan Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 8 hodinami, Andrew napsal: Nováček, no, IMHO inspirovaný tady někde... https://aukro.cz/hodinky-glashutte-spezichron-38-mm-7088965767 Náramkové hodinky GLASHÜTTE - spezichron ev.č.818 - Antik-hodinky.cz - zlaté, stříbrné, náramkové, letecké, starožitné
Bert Odesláno před 24 minutami Nahlásit Odesláno před 24 minutami Ano, dokonce si z toho inzerátu půjčil fotku ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se