Duke650 Odesláno 29. června 2025 Nahlásit Odesláno 29. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
spineshank Odesláno 29. června 2025 Nahlásit Odesláno 29. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
johny357 Odesláno 29. června 2025 Nahlásit Odesláno 29. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
Hector_24 Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 8 5
safi Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 před 3 hodinami, Hector_24 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já to nechápu 1
Hector_24 Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Právě teď, safi napsal: Já to nechápu Je to prostě ironie na používání moderních technologií v dnešní práci – konkrétně aplikace Zoom na volání. Všechno se žene do extrému, dělají se nesmyslné schůzky s velkým počtem lidí, kde jeden člověk nakonec řekne jen: „Z mé strany nic,“ a tím jeho přínos končí. Přitom by úplně stačil například jeden e-mail místo hodinové schůzky. 1
Conrad Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Já jsem v tom bláhově hledal nějakej britskej idiot
Stuky Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 (upraveno) Před hodinou, Conrad napsal: Já jsem v tom bláhově hledal nějakej britskej idiot Autocorrect nebo vtip² nebo jsem českej idiom? Ale jinak díky @Hector_24 za doplnění. Taky jsem nevěděl, která bije... Upraveno 30. června 2025 uživatelem Stuky
Lynx12 Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
odjinud Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Je hezké, když mají dva na věc stejný názor... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
odjinud Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Řešení rasismu v kostce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
AndyAaron Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Jo aha... jasně. DíkyZrovna od tebe zvykleho na korporatni prostredi bych tohle necekal…
spineshank Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maro Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 Říkal jsem si, ze něco bude na prodej a čekal jsem teda trochu větší pecku. Takové trápení kvůli Citizenum:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 13
Lynx12 Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
libor2002 Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 6
bobi Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 2. července 2025 Nahlásit Odesláno 2. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se