Duke650 Odesláno 13. září 2025 Nahlásit Odesláno 13. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2 3
papun Odesláno 13. září 2025 Nahlásit Odesláno 13. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lynx12 Odesláno 13. září 2025 Nahlásit Odesláno 13. září 2025 před 14 hodinami, Duke650 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle není vtip, nýbrž smutná realita... 1
nazdarhodiny Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 V 13. 9. 2025 v 9:47, Duke650 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Snutne, ale pobavilo. Mam doma ten origo plakat, tak jsme si pohrali s klukem u Procreatu. Treba se to nekomu sikne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tikzot Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 5
spineshank Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
warann Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 8
Jehlan Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 před 21 hodinami, tikzot napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nene, Moravák. .... měnil vodu na víno
Bert Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 ..... a když počkáte 5 minut, aj Saviňovek bude ..... (skvělá hlaška z Bobulí) 2 1
Klotzman Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
ouskavl Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
bobi Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
phweb Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Před hodinou, bobi napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zalezi na meritku... Jestli je ta matka treba m8, tak se kamaradovi bude hledat asi dost blbe...
Z. Paul Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 - jsem nevěděla, že máš tak malou píšťalku - jsem netušil, že budu hrát v katedrále 5 1
orol Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 -Strč mi tam ruku ... strč tam i druhou ... zatleskej -to nejde -a prý ji mám velkou 2
FantasticFabio Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 před 1 hodinou, orol napsal: -Strč mi tam ruku ... strč tam i druhou ... zatleskej -to nejde -a prý ji mám velkou Ty máš ale velkou díru …..velkou díru ….velkou díru ….. proč to říkáš tolikrát? to já ne ! To byla ozvěna ! 1
Anton_ Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Milan156 Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Gres Odesláno 16. září 2025 Nahlásit Odesláno 16. září 2025 Jestli to tu uz nekde je, tak se omlouvam, ale pobavilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se