Lynx12 Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září před 14 hodinami, Duke650 napsal: Tohle není vtip, nýbrž smutná realita... 1
nazdarhodiny Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září V 13. 9. 2025 v 9:47, Duke650 napsal: Snutne, ale pobavilo. Mam doma ten origo plakat, tak jsme si pohrali s klukem u Procreatu. Treba se to nekomu sikne 1
Jehlan Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 21 hodinami, tikzot napsal: Nene, Moravák. .... měnil vodu na víno
Bert Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září ..... a když počkáte 5 minut, aj Saviňovek bude ..... (skvělá hlaška z Bobulí) 2 1
phweb Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Před hodinou, bobi napsal: Zalezi na meritku... Jestli je ta matka treba m8, tak se kamaradovi bude hledat asi dost blbe...
Z. Paul Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září - jsem nevěděla, že máš tak malou píšťalku - jsem netušil, že budu hrát v katedrále 5 1
orol Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září -Strč mi tam ruku ... strč tam i druhou ... zatleskej -to nejde -a prý ji mám velkou 2
FantasticFabio Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 1 hodinou, orol napsal: -Strč mi tam ruku ... strč tam i druhou ... zatleskej -to nejde -a prý ji mám velkou Ty máš ale velkou díru …..velkou díru ….velkou díru ….. proč to říkáš tolikrát? to já ne ! To byla ozvěna ! 1
Gres Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Jestli to tu uz nekde je, tak se omlouvam, ale pobavilo 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se