Bert Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Debil, blbeček, debil, blbeček, jenom támhle vzadu sedí dva blbečci vedle sebe.... Pánové, v dnešní rozjitřené době není úplně lehké údržet úroveň debaty na fóru znatelně výše, nežli je tomu například na Novinkách. Pro různé poklesky tady máme Žumpu. Nikoli však vlákno Humor. Již poněkolikáté opakuji: politický vtip ano, politický komentář mimo žumpu již nikoliv. Někteří naši kolegové to pořád nechápou. Proto: @Nick06 @VS @Filip eM @orol @Radek124 příspěvky smazány a ban na 15 dní.
Lacifer Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 6
Jan7 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rommel Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 9
taurus24 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
ouskavl Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
FantasticFabio Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 10 hodinami, taurus24 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi ňájej fakt nabušenej Pukl
Ulpianus Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 9 hodinami, ouskavl napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nigerijský princ už vidím není v kurzu 3
johny357 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Duke650 Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 7
papun Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 12
Lacifer Odesláno pondělí v 11:31 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:31 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Klotzman Odesláno pondělí v 13:33 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:33 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
ouskavl Odesláno pondělí v 15:11 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:11 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 7
horal Odesláno pondělí v 19:28 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:28 Procházel jsem kolem psychiatrické léčebny a zpoza plotu jsem slyšel skandování. Zastavil jsem se a oni furt skandovali: „Osm, osm, osm, osm!“ Našel jsem v plotě díru, skrz kterou jsem se podíval, a někdo mě prstem píchl přímo do oka. Pak všichni začali skandovat: „Devět, devět, devět, devět!“ 1 12
Milan156 Odesláno úterý v 07:42 Nahlásit Odesláno úterý v 07:42 Švagr : Vaše Marcela mi udělala naprosto fantastickou smaženici Hele, Něco tak neuvěřitelně dobrýho jsem fakt ještě nikdy nejedl Volizoval jsem se ještě v sanitce... 2
warann Odesláno úterý v 09:29 Nahlásit Odesláno úterý v 09:29 V 24. 7. 2026 v 22:15, johny357 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Srry vtipy nerad komentuju, ale tady udělám výjimku - ono něco takového občas zřejmě v reálu funguje, i když je to samozřejmě absolutně ojedinělé. Ale za zmínku to snad stojí. Omlouva za OT https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-syn-a-otec-jako-prvni-za-50-let-splnili-podminku-kdy-restaurace-naserviruje-ustrice-zdarma-40567343 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se