Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Debil, blbeček, debil, blbeček, jenom támhle vzadu sedí dva blbečci vedle sebe....

Pánové, v dnešní rozjitřené době není úplně lehké údržet úroveň debaty na fóru znatelně výše, nežli je tomu například na Novinkách. Pro různé poklesky tady máme Žumpu. Nikoli však vlákno Humor. Již poněkolikáté opakuji: politický vtip ano, politický komentář mimo žumpu již nikoliv. Někteří naši kolegové to pořád nechápou. Proto:

@Nick06

@VS

@Filip eM

@orol

@Radek124

příspěvky smazány a ban na 15 dní.

• Odpovědi 15,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Procházel jsem kolem psychiatrické léčebny a zpoza plotu jsem slyšel skandování.

Zastavil jsem se a oni furt skandovali: „Osm, osm, osm, osm!“

Našel jsem v plotě díru, skrz kterou jsem se podíval, a někdo mě prstem píchl přímo do oka.

Pak všichni začali skandovat: „Devět, devět, devět, devět!“

• Like 1
  • Haha 12
Odesláno
V 24. 7. 2026 v 22:15, johny357 napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Srry vtipy nerad komentuju, ale tady udělám výjimku - ono něco takového občas zřejmě v reálu funguje, i když je to samozřejmě absolutně ojedinělé. Ale za zmínku to snad stojí. Omlouva za OT

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-syn-a-otec-jako-prvni-za-50-let-splnili-podminku-kdy-restaurace-naserviruje-ustrice-zdarma-40567343

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...