milomac Odesláno středa v 05:45 Nahlásit Odesláno středa v 05:45 před 21 hodinami, Radek124 napsal: Kouzlo nechtěného... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Připomněl jsi mně můj oblíbený: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 5
Vir Odesláno středa v 08:07 Nahlásit Odesláno středa v 08:07 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
warann Odesláno středa v 08:48 Nahlásit Odesláno středa v 08:48 .. Hugo Stern , emeritní profesor gymnasia, přeslušný člen náboženské obce, sedí v kavárně a čte si. Přátelé se baví "po chlapsku" na lechtivé téma a vyjmenovávají všechny názvy pro milování. Jeden rozverný spolustolovník se obrátí na pana profesora:"Ty , Hugo, a jak doma se Sárou, pícháte!?" - -"Ale kdepak! Jen se tak trochu popichujeme..."
Klotzman Odesláno středa v 13:52 Nahlásit Odesláno středa v 13:52 Stern mi připoměl tenhle: Přijde pan Kohn domů a říká: „Poslechni, Sára, starej Roubíček povídal, že k nám letí nějaký kometo a že prý bude konec světa!“ Sára ho hned opraví: „Kohn, ty jsi mešuge. Neříká se kometo, ale kometa.“ Kohn trvá na svém: „Roubíček povídal kometo, tak kometo.“ Sára nakonec navrhne: „Víš co, zeptáme se naší Erny. Ta má maturitu z obchodní akademie, je vzdělaná, ta to bude vědět. Erni, pojď sem a řekni tatínkovi, jak se jmenuje ten, no dieser stern, s tím velkým ocasem?“ Erna přijde a pohotově odpoví: „No jak by se jmenoval, přece Hugo!“ 6
rodrigez Odesláno středa v 14:48 Nahlásit Odesláno středa v 14:48 (upraveno) https://www.instagram.com/reel/DeKZTZFhsUn/ NOMOS? Upraveno středa v 14:54 uživatelem rodrigez 2
Lynx12 Odesláno středa v 17:29 Nahlásit Odesláno středa v 17:29 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
porter Odesláno středa v 17:33 Nahlásit Odesláno středa v 17:33 V 4. 10. 2026 v 18:42, tikzot napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gopnik, Majkla je mi trošku líto, ale jinak to sedí
Jarosla.v Odesláno středa v 20:14 Nahlásit Odesláno středa v 20:14 Tak Gorbačov byl poprvé v Praze s komsomolcema v r. 1969…..
JerryLan Odesláno čtvrtek v 04:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 04:41 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Bert Odesláno čtvrtek v 07:53 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:53 Vzkaz moderátorů pro @JerryLan: blbče, selfie do humoru nepatří. 12 1
bohus76 Odesláno čtvrtek v 08:02 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:02 (upraveno) Si to spletl s fuckbookem ,kaňour jeden Upraveno čtvrtek v 08:03 uživatelem bohus76 1
Campino Odesláno čtvrtek v 16:46 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:46 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno čtvrtek v 16:54 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:54 před 12 hodinami, JerryLan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zřejmě sis spletl vlákno, představení nových členů je tady: 1 3
odjinud Odesláno čtvrtek v 18:19 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
phweb Odesláno čtvrtek v 18:50 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:50 (upraveno) před 2 hodinami, Campino napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kde já jsem to jenom videl... jo aha pred 14 dny tady... A ten vtip o slonikovi znas? Upraveno čtvrtek v 18:51 uživatelem phweb vypnuty Numlock 1 1
Jehlan Odesláno čtvrtek v 20:35 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:35 „Co jste tak zasmušilý, kolego?“ „Zjistil jsem, že mě v práci okrádají…“ „Jak to?“ „Ále… rok má 52 týdnů. Měsíc má 4 týdny. 52 : 4= 13... Podle mých výpočtů bych měl dostávat 13 platů ročně a oni mi jich dávají jen dvanáct!“
Lynx12 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
FantasticFabio Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami před 19 hodinami, Tomak napsal: Zřejmě sis spletl vlákno, představení nových členů je tady: Nojo , ale kterej je kterej ?
odjinud Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Podstata voleb ve své esenci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
phweb Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami před 11 hodinami, Lynx12 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady se ted soutezi o to kdo bude nejvic opakovat vtipy? Jako uznavam, ze srpen se muze zdat, pri soucasnych teplotach, jako uz hodne davna minulost... Ale je to teprve dva mesice. Slovy "klasika": "Lide ctete!!!"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se