klobadysek Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 (upraveno) Před hodinou, tikzot napsal: Hell yeah No tvl. To jsem nechtěl vidět. Upraveno 30. července 2020 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Zedník a jeho přenáška o gravitaci je dneska nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Na prvni pohled vyhrava Andy. Ale jen nez jsem se docetl ke treti fazi prakticke zkousky gravitace. Sorry Andy, na tohle nemas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 To nemam problem ti uznat. Tenhle dopis z pojistovny je kultovni a jsem rad, ze ho tu postli v elektronicke verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: To nemam problem ti uznat. Tenhle dopis z pojistovny je kultovni a jsem rad, ze ho tu postli v elektronicke verzi. Ako pekne sa dá napísať, že to je staré jak Matuzalem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Zcela nekorektniSent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Jedna bajka pro dnešek: Leze housenka po větvi a vidí krásný lísteček. Povídá: Áááá lísteček, to si dám. Chystá se zakousnout a najednou ji napadne myšlenka: Kdepak, já si počkám, až ten lísteček doroste a sním ho teprve potom. A budu velká a krásná. Letí kolem kos a povídá: Jejda housenka, to bude bašta. Chystá se ji sezobnout, když tu náhle myšlenka Kdepak,já si počkám až vyroste ten krásný lísteček, na něm si pochutná housenka a na té zase já. A bude ze mně velký, krásný pták. Jde kolem kočka. Koukne na kosa a praví: Mňau to bude večeře jedna báseň. Vyšplhá se na strom a vtom myšlenka: Kdepak, já si teď hezky počkám až doroste ten šťavnatý lísteček. Lísteček sní housenka, která bude šťavnatá a výživná. Housenku sní kos a bude buclatý a chutný a kosa sním já a budu nejsilnější a nejkrásnější kočka široko daleko. Vše proběhlo podle scénáře, housenka slupla lísteček, kos housenku, kočka skočila - minula a spadla do potoka. Poučení: Čím delší předehra, tím mokřejší kočička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Nebo taky: kdo zaváhá, nežere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Jeden tmavší...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Ne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 V 1. 8. 2020 v 9:03, hopa26 napsal: Opravdu inspirativní, asi se půjdu projít. V 1. 8. 2020 v 10:34, nickolas napsal: Kde jsi, prosím, vzal toho původního smajlíka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 9 hodinami, Honza.manta napsal: Kde jsi, prosím, vzal toho původního smajlíka? Napis “:lol2:” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se