Duke650 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Někdo si vyhrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Staří Řekové věděli, že si Sokrates velmi váží znalostí. Jednoho dne ho potkal jeden známý a povídá: "Jestlipak víš, Sokrate, co jsem se zrovna dozvěděl o tvém příteli?" "Počkej chvilku," odpověděl Sokrates. "Než mi cokoli řekneš, rád bych tě podrobil zkoušce. Říká se jí zkouška tří sít." "Tří sít?" "Přesně tak," pokračoval Sokrates. "Než mi začneš vyprávět o mém příteli, možná bude dobré na chvilku zkusit prosít to, co mi řekneš. První síto se jmenuje Pravda. Máš naprostou jistotu, že to, co mi chceš říct, je pravda?" "Ne," odpověděl ten člověk, "vlastně jsem to jenom slyšel a..." "Dobře," řekl Sokrates. "Takže ty opravdu nevíš, jestli je to pravda nebo není. Teď vyzkoušejme druhé síto, síto se jmenuje Dobro. Chceš mi o mém příteli říct něco dobrého?" "Ne, naopak..." "Takže," pokračoval Sokrates, "chceš mi o něm říct něco špatného a nejsi si jist, jestli je to pravda. Ale pořád ještě můžeš zkouškou projít, protože zbývá ještě jedno síto. Jmenuje se Užitečnost. Je mi to co mi chceš o mém příteli říct užitečné?" "Ne, moc ne." "Dobrá," uzavřel Sokrates, "to co mi chceš říct není ani pravdivé, ani dobré, dokonce ani užitečné, tak proč bys mi to měl vyprávět?" To je důvod, proč byl Sokrates velký filosof a všichni si ho vážili. A taky to vysvětluje, proč nikdy nepřišel na to, že mu jeho nejlepší přítel šoustá ženu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 před 1 hodinou, elloco napsal: Někdo si vyhrál.. No twl to neni mozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Před hodinou, Duke650 napsal: A taky to vysvětluje, proč nikdy nepřišel na to, že mu jeho nejlepší přítel šoustá ženu... No to je bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Před hodinou, Honza.manta napsal: Jsem si málem poprskal monitor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 před 3 hodinami, elloco napsal: Pěkný, vzpomněl jsem si na klipy od OK Go. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Ten kluk posunul starou reklamu o pár levelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Hlavně použití zahradního bordelu ve stylu redneck je mistrovské. A hrábě top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Renčín asi něco tušil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 35 minutami, Duke650 napsal: Ten kluk posunul starou reklamu o pár levelů Mě to připomnělo spíš starou PC hru The Incredible Machine známou spíš jako TIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 15 hodinami, Murphy97 napsal: No twl to neni mozny Dovedu to pochopit snad jedině jestli ten kluk má doživotí formou domácího vězení. Takový veteše, bordelu všude, takový práce, takovejch dní a přitom vlastně naprosto úplně k hovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 15 hodinami, Duke650 napsal: užitečné?" "Ne, moc ne." A taky to vysvětluje, proč nikdy nepřišel na to, že mu jeho nejlepší přítel šoustá ženu... ja bych teda rek, ze to byla uzitecna informace, teda sitem 3 mela projit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Albert Einstein měl pravdu: „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Před hodinou, Radius napsal: Dovedu to pochopit snad jedině jestli ten kluk má doživotí formou domácího vězení. Takový veteše, bordelu všude, takový práce, takovejch dní a přitom vlastně naprosto úplně k hovnu. Vlastne moc hezky shrnuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se