Bert Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 před 2 hodinami, kolonada2 napsal: tady dostává sloník nový rozměr Je škoda, že tu není víc vtipů o sloníkovi. Jeden je na tak velké zvíře málo. Neznáte někdo nějaký další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Dejte sem prosim něco o trampech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Sloník je neuvěřitelně všestranný. Na zimu vypustí bazén, s vodou umyje auto a je tak hrozivý že mi nikdo nepřijde na návštěvu, ani tchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Nechcete za slony už rozdávat bany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Vybírám si boty. Tyto jsem vyřadil kvůli názvu. https://www.eobuv.cz/polobotky-lloyd-ocas-17-234-01-reh.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Nechcete za slony už rozdávat bany?Nahodou slonik uz davno nebol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Něco pro zdejší petrolheady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 ...a ať tu ze zvířátek nejsou jenom sloníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 12 hodinami, Baldic napsal: Sloník je neuvěřitelně všestranný. Na zimu vypustí bazén, s vodou umyje auto a je tak hrozivý že mi nikdo nepřijde na návštěvu, ani tchyně. Nekecej, To by se mi taky takovej slon hodil! Kde se to dá sehnat?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Tak já nevím, chci si objednat oběd, ale DámeJídlo asi obměnilo sortiment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Z cyklu "crappy design" Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Ten hrnek je boží....a pro nosiče brýlí to musí bejt echt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Ten hrnek, to je určitě mejd in chráněná dílna, to jinak není možné. To sme měli kdysi smeták, poctivá ruční výroba, dřevěný. Ta dlouhá tyčka byla v pohodě, tam není co zkazit. Ale samotný smeták byl ze dvou "vrstev", zkrátka takový sendvič, kdy na spoední půlce, kde byly našité štětiny, byla zvrchu přišroubovaná horní půlka a do ní byla vražená ta tyčka. No jo, jenže pravá půlka byla stažená dvěma vrutama a ta levá ani jedním. A dělali to asi nějací slepci, mám dojem, že to tam bylo aj kdesi napsané. Takže levá půlka furt rozšklebená, tatíkovi to trvalo misim dva roky než vrazil samořízek i tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Takový to: "pane doktore, když piju, tak mě píchá v očích!"..."nevíte čím to může být?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 V 20. 12. 2021 v 11:06, nizkotucnytvaroh napsal: Tak já nevím, chci si objednat oběd, ale DámeJídlo asi obměnilo sortiment... Spis jestli to nebude tim, ze uz mas vsechny darky pod stromecek koupeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se