Honza.manta Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Je to blbě. Pod dvanáctou měla bejt dopsaná jednička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Treba nepretacel uz na podzim.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 jak mi přišlo, tak prodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Prostě blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 před 1 minutou, geometr napsal: Prostě blbě. NJN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 před 9 minutami, geometr napsal: Je to blbě. Pod dvanáctou měla bejt dopsaná jednička. Jses autista. Napadlo me to samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Poledne je prostě nahoře. Jedno jestli je u něj dvanáctka nebo jednička, ale jedenáctka u něj bejt nemůže. Takže blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Přiznám se, že mi to přišlo, pousmál jsem se a hodil sem. Nezkoumal jsem to. Ale mám syna autistu. Můžu mu to podstrčit a uvidím jaká bude reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Meli sme kdysi kuchynske hodiny z trznice. Takovy ten plastovy kyc. Jednou sem je nechtic shodil na zem, vypadlo z nich predni "sklo" a uvolnil se ciselnik. Coz ve vysledku dost usnadnilo prechod mezi letnim a zimnim casem :-). Maminka sice trochu mrmlala, ze sou nakrivo, ale nakonec si zvykla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Někdo místní? Většina místních, které to taky trochu se e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Hlavne to vstavanie o druhej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 1 hodinou, Vit napsal: Někdo místní? Nepěkně mluvíte o nejvyšším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 10 minutami, bohus76 napsal: Nepěkně mluvíte o nejvyšším Śéfa to teda dost vzalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 12 minutami, bohus76 napsal: Nepěkně mluvíte o nejvyšším Vidíš Bohušu, to mi nedocvaklo, tomu se říká vtip na druhou. ------------------------------------- @BERT - omlouvám se šéfe, ale takto mi to přišlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se