Guest Zmizík Posted March 17, 2022 Report Posted March 17, 2022 Před hodinou, exBURN napsal: Jake děcka jsme si vždycky hráli, že máme ruský hamburgr . 2 chleby a mezi tím chleba.... Nečekal jsem že se toho dožiju Dyt ses toho nedozil
exBURN Posted March 17, 2022 Report Posted March 17, 2022 Tak nechápem trochu nadsázku?... Když vidím to logo tak mi to evokuje podobný přístup...
Radek124 Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 Možná dnes ta paralela někoho pobaví, ale už při moskevském puči v roce 1991 měla být jedním z “opatření” komančského “výboru pro výjimečný stav” i konfiskace imperialistických hamburgráren McDonald a jejich přeměna na prodejny tradičních blinčiků. Jenže tehdy ještě měli Američani koule a soudruhům z KGB (kterým už tehdy nešlo všecko podle plánů) bylo údajně důrazně sděleno, že obsazení provozoven bude bráno jako útok na US velvyslanectví…
Milan156 Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 Rusové si mysleli, že mají nejlepší armádu na světě a zatím se ukazuje, že jsou sotva druzí nejlepší na Ukrajině. Nicméně i tak si to mohou vyložit, že ruská armáda je na krásném druhém místě, zatímco ukrajinská je až předposlední.
Honza.manta Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 Rusové si mysleli, že mají nejlepší armádu na světě a zatím se ukazuje, že jsou sotva druzí nejlepší na Ukrajině.
Tomas_2002 Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 Ona je to fakt neskutečná banda dementů To je stejný jako že si myslí, že znárodní škodovácký závod v Nižným Novgorodu, nahodí hlavní jistič, mužiky postaví k soustruhům a z pásu začnou sjíždět Superby pod značkou LADA To mi prostě připomíná ten vtip ze seriálu Chernobyl : "Co to je, váží to tři tuny, žere to 20 litrů benzínu za hodinu a krájí to jablka na půlky? . . . . . Ruskej stroj na krájení jablek na čtvrtiny."
Milan156 Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 Honza.manta: kouzlo nechtěného, zdá se že jsem teď v postovani tohoto vtipu také až předposlední
Z. Paul Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 před 50 minutami, Milan156 napsal: Rusové si mysleli, že mají nejlepší armádu na světě a zatím se ukazuje, že jsou sotva druzí nejlepší na Ukrajině. Nicméně i tak si to mohou vyložit, že ruská armáda je na krásném druhém místě, zatímco ukrajinská je až předposlední. A 5. největší armádou světa jssou aktuálně ukrajinští zemědělci
elloco Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 před 16 hodinami, VS napsal: Oni to myslí vážně. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Já nevím, jak v Rusku, ale v ČR i USA jsou restaurace McDonald frančízy. Majitel restaurace tedy musí vymyslet něco, jak nepřijít o zainvestovaný prachy. I když by mě docela zajímalo, jak vypadá odnětí frančízy - investor přece musí mít nějakou záruku, aby investoval...
Tomas_2002 Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 před 20 minutami, elloco napsal: Já nevím, jak v Rusku, ale v ČR i USA jsou restaurace McDonald frančízy. Majitel restaurace tedy musí vymyslet něco, jak nepřijít o zainvestovaný prachy. I když by mě docela zajímalo, jak vypadá odnětí frančízy - investor přece musí mít nějakou záruku, aby investoval... V Rusku to celý provozoval přímo McD
marecenator Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 "Zaruka v Rusku" je stejny oxymoron jako "ruska ekonomika" a jak se (nastesti) ukazuje dnes tak taky "silna ruska armada". Samozrejme zvelicuji, kazdopadne, ze je Rusko dira sa ukazuje v kazde oblasti
EpsteinBarr Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 Před hodinou, Tomas_2002 napsal: V Rusku to celý provozoval přímo McD ak si dobre pamätam cislo, asi 87% priamo McD a len zvysok boli francizy, cize ano, v podstate mas pravdu
Muffik Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 (edited) před 3 hodinami, Tomas_2002 napsal: V Rusku to celý provozoval přímo McD Přesně tak. Na rozdíl od KFC a Burger Kingu, kteří tam měli hlavně (pouze?) franšízy. Edited March 18, 2022 by Muffik
geometr Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 https://m.zive.cz/rusky-notebook-je-presne-tak-hrozny-jak-si-predstavujete/a-215499
pafka Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 libi se mi, jaxou lidi vtipny! loď ruskeho miliardare zůstala uvězněná v přístavu, protože místní dodavatelé odmítají prodat plavidlu palivo….. a komentář: tak se na obra musí! rovnou do brňavky
geometr Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 Jsem četl, že prej mužou odveslovat anebo použít plachtu A taky, že západní posádka prej mlela něco o nějakých pravidlech
DavidLC Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 před 11 hodinami, Z. Paul napsal: A 5. největší armádou světa jssou aktuálně ukrajinští zemědělci Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
odjinud Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 (edited) kočky drive a nyni Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited March 18, 2022 by odjinud
nizkotucnytvaroh Posted March 19, 2022 Report Posted March 19, 2022 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts