Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Hezká předpověď na letošní rok: https://svobodny-svet.cz/radio-jerevan-predpovida-udalosti-roku-2023/

Akorát nevím, jestli není smutné, že mi to nějak po posledních dvou letech už nepřijde tak absurdní.

Dovolím si citovat předpověď na léto, to by bylo krásné, kdyby se toho podobně chytl státní aparát:

Léto: Sociální dávky na všechno dosáhly takové výše, že nikdo nepřišel do žádné práce. Proto se nic nestalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, _lip_ napsal:

Dovolím si citovat předpověď na léto, to by bylo krásné, kdyby se toho podobně chytl státní aparát:

Prosinec je nejlepší. :D

Prosinec

Automobilka Tesla představila nový dieselový model vozu ve snaze ochránit planetu před globálním ochlazováním.

Odkaz ke komentáři

Jsem-li politikem a mám alespoň bazální inteligenci, měl bych vědět, že k sobě budu poutat zvýšenou pozornost. Objednávat si homo prostituta, zasypávat koksem anál, nebo znásilňovat svědčí o opaku. Už to trochu připomíná antický Řím...

Odkaz ke komentáři

Vím, že každý Štěpána Kozuba nemusí a může mít na jeho legrácky jiný názor, ale u hlášky ve videu - strašně jí vyrostlo sebevědomí - moje huba bouchla a poprskal jsem si monitor :D

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...