vwtyp11 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 49 minutami, Tondaa73 napsal: Najdu na Amatérech účetní? Ptám se pro kamaráda... Hledal jsem automechanika a je tam ochotnej mladík, ale dela jen vejfucky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Huste, normalne natvrdo reklama na amiky na Novinkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Na amaterech se najde lidi... Beztak minimalne pulka ze zdejsiho osazenstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Náhodou super. Já tam našel zdravotní sestřičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 29 minutami, Bert napsal: Náhodou super. Já tam našel zdravotní sestřičku Najdou se tam i chirurgove, https://www.krimi-plzen.cz/a/knez/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 16 minutami, zceyee napsal: Najdou se tam i chirurgove, https://www.krimi-plzen.cz/a/knez/ Tohle byl duchovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Před hodinou, Bert napsal: Náhodou super. Já tam našel zdravotní sestřičku Roberte?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Ale fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Ok, beru zpet. Houby polovina, vsichni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 1 hodinou, Bert napsal: Ale fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Hezká předpověď na letošní rok: https://svobodny-svet.cz/radio-jerevan-predpovida-udalosti-roku-2023/ Akorát nevím, jestli není smutné, že mi to nějak po posledních dvou letech už nepřijde tak absurdní. Dovolím si citovat předpověď na léto, to by bylo krásné, kdyby se toho podobně chytl státní aparát: Léto: Sociální dávky na všechno dosáhly takové výše, že nikdo nepřišel do žádné práce. Proto se nic nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 4 minutami, _lip_ napsal: Dovolím si citovat předpověď na léto, to by bylo krásné, kdyby se toho podobně chytl státní aparát: Prosinec je nejlepší. Prosinec Automobilka Tesla představila nový dieselový model vozu ve snaze ochránit planetu před globálním ochlazováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Jsem-li politikem a mám alespoň bazální inteligenci, měl bych vědět, že k sobě budu poutat zvýšenou pozornost. Objednávat si homo prostituta, zasypávat koksem anál, nebo znásilňovat svědčí o opaku. Už to trochu připomíná antický Řím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 (upraveno) Vím, že každý Štěpána Kozuba nemusí a může mít na jeho legrácky jiný názor, ale u hlášky ve videu - strašně jí vyrostlo sebevědomí - moje huba bouchla a poprskal jsem si monitor Upraveno 8. ledna 2023 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Štěpán není pro každého, ale já ho mám moc rád. a je úžasné jak dokáže otočit a hrát úplně jiné třeba vážné role. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Ja mam problem mu ty vazne role verit. On se tvari porad stejne a furt cekam, kdy rekne nejakou picovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Na Kozubovi mi vadi, ze 1:1 vyklada fory nekoho jinyho (Ricky G. atd). Nezmeni na nich ani slovo, neprida nic ze sebe. Ale jinak neni spatnej, pokud vypravi neco ze zivota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Já ho měl dřív rád, ale už se hodně opakuje a jak kouká z každého rohu, tak mám už pocit ohrané desky. Navíc teda nějaké záznamy z O2 arény mě trochu zklamaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Kozub je člověk s talentem, kterej mrhá na píčoviny, vykrádačky a rádoby nekorektní humor.https://medium.seznam.cz/clanek/kamil-fila-uz-nemame-disidenty-humoru-ale-jen-kozubodenty-1653 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Kozub je na pohodu, mě baví A tady jeden králík.... VID-20230108-WA0000.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se