Jump to content

Recommended Posts

Hezká předpověď na letošní rok: https://svobodny-svet.cz/radio-jerevan-predpovida-udalosti-roku-2023/

Akorát nevím, jestli není smutné, že mi to nějak po posledních dvou letech už nepřijde tak absurdní.

Dovolím si citovat předpověď na léto, to by bylo krásné, kdyby se toho podobně chytl státní aparát:

Léto: Sociální dávky na všechno dosáhly takové výše, že nikdo nepřišel do žádné práce. Proto se nic nestalo.

před 4 minutami, _lip_ napsal:

Dovolím si citovat předpověď na léto, to by bylo krásné, kdyby se toho podobně chytl státní aparát:

Prosinec je nejlepší. :D

Prosinec

Automobilka Tesla představila nový dieselový model vozu ve snaze ochránit planetu před globálním ochlazováním.

Jsem-li politikem a mám alespoň bazální inteligenci, měl bych vědět, že k sobě budu poutat zvýšenou pozornost. Objednávat si homo prostituta, zasypávat koksem anál, nebo znásilňovat svědčí o opaku. Už to trochu připomíná antický Řím...

Vím, že každý Štěpána Kozuba nemusí a může mít na jeho legrácky jiný názor, ale u hlášky ve videu - strašně jí vyrostlo sebevědomí - moje huba bouchla a poprskal jsem si monitor :D

Edited by milomac

Štěpán není pro každého, ale já ho mám moc rád. a je úžasné jak dokáže otočit a hrát úplně jiné třeba vážné role.

Na Kozubovi mi vadi, ze 1:1 vyklada fory nekoho jinyho (Ricky G. atd). Nezmeni na nich ani slovo, neprida nic ze sebe. Ale jinak neni spatnej, pokud vypravi neco ze zivota.

Já ho měl dřív rád, ale už se hodně opakuje a jak kouká z každého rohu, tak mám už pocit ohrané desky. Navíc teda nějaké záznamy z O2 arény mě trochu zklamaly...