Horhe Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 V 2. 4. 2023 v 13:47, Xenomorfus napsal: Trochu mi to pripomelo stare casy, kdy sem ve stare Skodovce mel "stromecek" namoceny v nafte ;-). Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 před 32 minutami, safi napsal: Proč? Miluju vuni oleje, benzinu nebo nafty. Akorat benzin brzy vyprcha a navic ma takovy "ostry ocasek". Olej nebyl citit a naftou potreny "vonavy stromecek" byl optimalni. Vlezl sem do "Konrada" a privitala mne vune nafty ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 To dnešní metrosexuálové nechápou, že chlap má vonět potem a benzínem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 já jednou dostal štangli home made loveckého salámu. Jenže byl celý mastný a já ho neměl do čeho zabalit, tak jsem ho za ten špagátek na konci pověsil v autě na zrcátko. Mělo to velký ohlas, prý takové vonítko se jen tak nevidí. Pak jsem to mnohokrát použil na různých akcích v různých formách, salámy, klobásy, "růženec" miniklobásek. Měl jsem k tomu i povídání o autorských právech, že jako povoluju nápad volně a nekomerčně šířit a používat za podmínky že bude zachován původní smysl a použit kvalitní zdroj vůně (a chuti) a ne nějaká chemikálie nebo třeba veganský párek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 to by také stačilo, jako dřív ty Primky za čista , Why not. Ale for je to dobrý. Klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 @LovecK Kamarád posílal velikonoční přání s textem "Co si přejem nejvíce? Vyfoukaný kraslice." (s doplněním příslušné obrazové dokumentace) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 ...barva jako barva, na mych chlupatych vejcich to stejne neni videt ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se