geometr Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března To se sundavá horkovzdušnou pistolí, ne šroubovákem přece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března před 30 minutami, vwtyp11 napsal: No bratia to mají tak, ze ta značka nesmí byt pevne spojena s autem a takhle je sebou dolu, je toho plnej tiktok Aha, u nás to ale není ne? Mám to taky lepený (Mamutem) a prej by to mělo jít vlascem dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března U nas tusim bylo, ze znacka musi byt upevnena tak, ze nemuze upadnout (volna citace). Tohle se dalo do zakona/vyhlasky, kdyz se kdysi zacly krast znacky. Pak si to lidi zacli prisroubovavat. Taky jsem nedavno tu svoji jeste pro sichr prisrouboval, aspon tu predni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března před 4 hodinami, JR_2010 napsal: Ty jo, tak to jsme museli jet vedle sebe, já to hned ukazoval manželce a říkali jsme si, že buchta, co jí to koupil buď neumí anglicky, nebo jí to přijde vtipný a nebo je to pravda... To mi poslal kamos, ja nemel tu cest. Po pravde jsem si myslel, ze to je nejakej fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Hele není, v sobotu jsem to předjížděl na spojce z Letňan do Vysočan, podle fotky, je to přesně tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Proverim kde to fotil a uz koncim, at tady zas neprudime mimo tema. Anebo aspon neco … snad to tu nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Jeste ze mame ty Nemecke odborniky! Bez nich bych byl presvedceny, ze me dite je v takovem voziku nesmrtelne. https://www.novinky.cz/clanek/auto-preprava-deti-v-nakladnich-kolech-neni-bezpecna-ukazuji-zabery-z-crash-testu-40465228#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest242_shorts_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Pravy Americky ninja, dlouhy ale pobavilo, dalsi videa na YThttps://www.idnes.cz/xman/adrenalin/bojove-umeni-nindza-ashida-kim-radford-davis-bulshido.A240325_164041_xman-adrenalin_fro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Fakt, že jo https://www.instagram.com/veramikulcova/p/C46SHqWr4sG/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Sára říká novomanželovi:Když už jsme svoji,měl by ses mi víc věnovat,například přestat s golfem.Když prodáš hole,budeme si moci dovolit koupit nový nábytek. Mojše:Mluvíš jako moje bývalá manželka. Sára:Bývalá manželka?To jsi mi neřekl,že už jsi byl přede mnou ženatý! Mojše:Nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Výbornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldas Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 54 minutami, milomac napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Humor, spíše fraška. Na Slovensku odstřelil 1 medvěda z okolí Liptovského Mikuláš. vypukla tam radost jako kdyby to byl ne celém Slovensku jeden jediný medvěd a jeden jediný problém. To na Šumavě v roce 1854 to vypadalo jinak. Je tam i pomník. 150 let od ulovení „posledního šumavského medvěda“ | Lesnická práce - nakladatelství a vydavatelství | Lesnická práce - nakladatelství a vydavatelství (lesprace.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 43 minutami, eloga napsal: Humor, spíše fraška. Na Slovensku odstřelil 1 medvěda z okolí Liptovského Mikuláš. vypukla tam radost jako kdyby to byl ne celém Slovensku jeden jediný medvěd a jeden jediný problém. Áno. Slovensko je na nohách. Slávia všetci, čo vládzu chodiť, radosti nie je konca-kraja. Šampanské tečie prúdom. Na dedinách sa usporadúvajú maškarné bály, na ktorých sa strieľa z gumipušiek do dobrovoľníkov v maskách medveďa. Odstrelený medveď je zavesený na námestí v Liptovskom Mikuláši hneď vedľa Jánošíka. Kolóny návštevníkov sa ťahajú už od Ružomberka. Účasť prisľúbil aj pápež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března (upraveno) Upraveno 27. března uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se