Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 12tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, odjinud napsal:

Nejakej včelař zde? Mam tip na prima slevu... 🙂

FB_IMG_1715925079047.jpg

...při znalosti kontextu to zas taková prde.. (pardon legrace🤭) být nemusí: jedno včelstvo spotřebuje za zimu 20 kg cukru, když jsi nízkopříjmový včelař, co má deset včelstev (a jsou tací, co jich mají třeba 100), tak tu akci vidíš v jiné perspektivě. Za mě hezká podpora včelařů a od Penny vtipnej marketing - chtít, aby se včelaři prokazovali průkazkou Svazu včelařů je nůďo půďo. Btw - když do Penny táhly davy v dresech pro kartóny piv, nikdo se nepohoršoval (viz obr níže). Za mě palec nahoru👍 P.s. Nejsem markeťák z Penny, jsem včelař. A návštěvu Penny zvážím - nikoliv kvůli slevě (těch pár včel, co mám, uživím); ale že bych děti vzal na sranda nákup: bez kukly, zato s dýmákem...😇

Penny.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 minutami, odjinud napsal:

Tak jasne, ze cukr se hosi, ale je tam limit 20 kg. A je otazka, jestli bude skladem. Ale ta prdel v kukle a s pustenym dymakem by nebyla spatna, to by si asi prodavacky v Lidlu rekly, "tvl, co nam to zase management vymyslel?!?". 🙂

…aha, ten limit 20 kg jsem neviděl. Pak je to fakt o ničem 🤨 Nicméně o to větší motivace, vyrazit na ten nákup s dýmákem. Zn.: Roztomilý nešika😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...