Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jo, přesně to jsem udělal. Ale geometr už mi otevřel oči. Fakt by mne nenapadlo, že podobná zhovadilost může mít reálnej základ.

E: Krom těch ksichtů, samo.

Edited by Americkej
Posted (edited)

Charakteristická paruka paní Makarónové byla jasná hned, s barvou a texturou šatů už si někdo dost pohrál. Každopádně srovnání je nefér už kvůli výraznému rozdílu ve věku a v původním povolání obou, takže "Pultovou" a "Resale Value" by zde opravdu nebylo slušné komentovat 🤑

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Radek124
Posted
před 3 minutami, Americkej napsal:

Jo, přesně to jsem udělal. Ale geometr už mi otevřel oči. Fakt by mne nenapadlo, že podobná zhovadilost může mít reálnej základ.

E: Krom těch ksichtů, samo.

Vsak jsem te taky chtel podporit :) (protoze dnes muze byt libovolnou blondynou i prejety potkan)

Posted

Člověče já ty dvě ženský poznal, ale chvíli jsem ty fotky hledal teda. Je fakt, že ty barvy u toho postnutýho obrázku už tím asi mnohým kopírováním a přeposíláním utrpěly vlivem ztráty informací.

Posted

Já žiju natolik asociální život, že nebejt Tebe, tak jsem si je vůbec nespojil. Fota a reálné dámy. A potěšila mne lehká Radkova jízlivost 🙂

Posted
před 4 minutami, geometr napsal:

No a abychom to uzavřeli teda -Melanie je Timex?

Já bych řekl že Melanie je spíš Invicta 😀