Jump to content

Recommended Posts

před 2 hodinami, odjinud napsal:

Nejakej včelař zde? Mam tip na prima slevu... 🙂

FB_IMG_1715925079047.jpg

...při znalosti kontextu to zas taková prde.. (pardon legrace🤭) být nemusí: jedno včelstvo spotřebuje za zimu 20 kg cukru, když jsi nízkopříjmový včelař, co má deset včelstev (a jsou tací, co jich mají třeba 100), tak tu akci vidíš v jiné perspektivě. Za mě hezká podpora včelařů a od Penny vtipnej marketing - chtít, aby se včelaři prokazovali průkazkou Svazu včelařů je nůďo půďo. Btw - když do Penny táhly davy v dresech pro kartóny piv, nikdo se nepohoršoval (viz obr níže). Za mě palec nahoru👍 P.s. Nejsem markeťák z Penny, jsem včelař. A návštěvu Penny zvážím - nikoliv kvůli slevě (těch pár včel, co mám, uživím); ale že bych děti vzal na sranda nákup: bez kukly, zato s dýmákem...😇

Penny.jpg

Greendeal!

IMG-20240517-WA0001.jpg

Tak jasne, ze cukr se hosi, ale je tam limit 20 kg. A je otazka, jestli bude skladem. Ale ta prdel v kukle a s pustenym dymakem by nebyla spatna, to by si asi prodavacky v Lidlu rekly, "tvl, co nam to zase management vymyslel?!?". 🙂

před 22 minutami, odjinud napsal:

Tak jasne, ze cukr se hosi, ale je tam limit 20 kg. A je otazka, jestli bude skladem. Ale ta prdel v kukle a s pustenym dymakem by nebyla spatna, to by si asi prodavacky v Lidlu rekly, "tvl, co nam to zase management vymyslel?!?". 🙂

…aha, ten limit 20 kg jsem neviděl. Pak je to fakt o ničem 🤨 Nicméně o to větší motivace, vyrazit na ten nákup s dýmákem. Zn.: Roztomilý nešika😉