Lynx12 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Obrad piti caje se pri navsteve Putina u Si obzvlast vydaril: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 13 hodinami, Kapelnik napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Tohle je sice asi jen vtip, ale AW mají třeba moc pěkné watchfaces, co se tváří jako Casio digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Cybertruck v základní výbavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 19 hodinami, Dzos napsal: No, Ty si z toho tady děláš legraci, ale: French TV channel mistakenly reports Mossad agent ‘Eli Copter’ behind Iran president crash Zdroj: https://www.thejc.com/news/world/french-tv-channel-mistakenly-reports-mossad-agent-eli-copter-behind-iran-president-crash-un4r2sch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května : )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května https://twitter.com/i/status/1792627286925033929 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Tohle myslím tak leda sem...: Rychlé šípy jsou představitelé toxické maskulinity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května (upraveno) Hmm, koukl jsem na další články: pokrokový euroobčan Zřejmě nějaká, velmi specifická, forma humoru. Upraveno 22. května uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Upřímně, já si nejsem jistej, jestli to fakt myslí vážně, nebo je to ironie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Perpetuum mobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května před 40 minutami, Klotzman napsal: Upřímně, já si nejsem jistej, jestli to fakt myslí vážně, nebo je to ironie... To asi bude ironie, ale dost chabá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května před 44 minutami, warann napsal: Hmm, koukl jsem na další články: pokrokový euroobčan Zřejmě nějaká, velmi specifická, forma humoru. tak s tim bych chtel jit nekdy na pivo, samozrejme evropsky a pokrokove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května před 5 hodinami, Klotzman napsal: Upřímně, já si nejsem jistej, jestli to fakt myslí vážně, nebo je to ironie... Pochopil jsem výraz vůl jak lev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Ještě víc se dá ušetřit, když vstáváš až po snídani a spát chodíš už před večeří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se