Americkej Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Evokuje eat all. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Jestli někomu nepříjde Cybertruck dostatečně hnusnej, tady mám upgrade - Cyberpla 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Aha, tak to jsem nevěděl. Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září To je Cybertruck a lá Multipla... no potěš...tvl, to mi pripomina ty radoby scifi auta z Total Recall Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září V 17. 9. 2024 v 20:31, Duke650 napsal: Shalom Alejkum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Malý Icik přijde za otcem: Tatínku, co je to ta alternativa? Ve škole nám to říkali, ale moc to nechápu. Otec se zamyslí a povídá: Víš, Icik, představ si, že máš vajíčko. No a ty to vajíčko můžeš sníst, nebo ho dáš do tepla a vylíhne se ti kuřátko. A to je, tatínku, ta alternativa? Ještě ne, teď si představ, že to kuřátko můžeš zase sníst, nebo se o něj staráš a vyroste ti slepička. A to je, tatínku, ta alternativa? Ne, ty můžeš tu slepičku sníst, anebo ji necháš snášet vajíčka, no a ty vajíčka můžeš jíst, nebo z nich zase mít kuřátka. A to už je, tatínku, ta alternativa? Není, představ si, že už máš těch kuřátek hodně a z nich ti rostou ty slepičky. Už je můžeš prodávat, jenže jich je víc a víc a už se ti nevejdou k baráku. Tak si koupíš levný pozemek u řeky a tam máš slepičí farmu. Aha, tatínku, tak to je ta alternativa… Není, Icik, představ si, že najednou přijde velká voda, kurník ti vyplaví a všechny slepičky se utopí. To je strašné tatínku, ale nechápu, kde tam je ta alternativa? Alternativa, Icik, jsou KACHNY! 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 22 hodinami, petr_cha napsal: Ani toto asi nebude uplne bezpecna varianta.. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Není to z mé hlavy... Zasedání Hizballáhu 2024 v českém filmu z roku 1985 https://youtu.be/vrFM46AkpMc?si=0nsUV54YV7CAG-gj&t=50 https://www.youtube.com/watch?v=vrFM46AkpMc (Filmové hlášky - Vesničko má středisková (1985); Funkce rostlináře) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 1 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září V 18. 9. 2024 v 8:43, Hasňa napsal: Já to nechápu, malá nápověda by se šikla. Já tam teda našel ještě těch posledních 5 písmen m et al. Metal. Ten v publiku nikdo nezná a tak se nikdo nesměje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září K těm pagerům: Když se začne hřát, tak hned nesmíš ztrácet hlavu. Já jsem náhodou slyšel že je to docela bomba. ..... Prej to má doživotní záruku a věrně slouží až do roztrhání těla. ..... To jen temperamentní muslimové hned při první závadě křičí a rozhazují rukama… .... Abdule, rád bych Ti prodal tenhle pager za bomba cenu. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září https://forum.pirati.cz/ Je to teda trochu bizár, trochu sm, trochu dada, ale srandy si tam (zvláště nyní) užijete opravdu spoustu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se