moco Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Pěkný to tam je. Hlavně, že mají pěkný výběr na vyzkoušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 @tomas.helisek , tie Datejust sú 36mm Everose gold 126231? Ten dial má dosť zaujíma, uvazujem o nich v žltom zlate. Asi si urobím cestu do Brna… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 @matt81 jo jo ruzove zlato.. koukám na konfig a ten setup tam snad není. Ale byly krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 3 hodinami, tomas.helisek napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty tam jdou asi z ruky na ruku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 @Emiliano Yes!! suby super… ale nějak tam po několikáté nepřeskočila jiskra. Třeba DJ a GMT2 bylo moje gusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 50 minutami, tomas.helisek napsal: @Emiliano Yes!! suby super… ale nějak tam po několikáté nepřeskočila jiskra. Třeba DJ a GMT2 bylo moje gusto. Já tam byl spíš kvůli Tudoru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 3 minutami, Emiliano napsal: Já tam byl spíš kvůli Tudoru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tudor jsem zkoušel Pelagosy… ale veliké a celkově mě tolik neoslovily. Zlatý modrý BB58 (mám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Měli tam Pelagosy? Já se na ně ptal a bohužel je neměli. Ale ty černý BB58 se mi líbily moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Jo jo, lhd.. dorazily koncem týdne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Taky bych si tam dokázal něco vybrat, jen kdyby všechny pánské modely nebyly jen na ukázku nebo pro konkrétního zákazníka. Ale i tak fajn, že se dalo alespoň omrknout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 To by me trosku stvalo, kdyby si tam “my” hodinky zkusilo 20 lidi, nez si je vyzvednu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 6 minutami, Karussell napsal: To by me trosku stvalo, kdyby si tam “my” hodinky zkusilo 20 lidi, nez si je vyzvednu… Nejaka urban story. Ja platil hodinky kdyz jsem byl na kysliku v nemocnici a vyzvedaval jsem si je asi po 6ti tydnech a celou dobu lezeli v trezoru. To budou spis hodinky na prodej na prodejne, ale ne moc rychle aby si je par lidi prohlidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Taky si myslím, že to nejsou hodinky pro konkrétního zákazníka. Tyto byly ve vitríně na ukázku. Žádná podpultovka. Ale jak to funguje netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 (upraveno) Tak tak… vitríny! Upraveno 16. ledna 2022 uživatelem tomas.helisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Pak je to v poho. @Tomak prave psal, ze pro konkretniho zakaznika. Ale zase si rikam, ze i kdyz jsou na ukazku, tak pak musej stejne u nekoho skoncit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Jo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Ja bych bral i daytony z vitriny co osahala cela prazska smetanka i s autobusem japonskejch turistu. Nejsem tak vybiravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 1 minutou, matejcaha napsal: Ja bych bral i daytony z vitriny co osahala cela prazska smetanka i s autobusem japonskejch turistu. Nejsem tak vybiravej K Daytonám měl pan “prodavač” super přirovnání.. jednorožec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 15 minutami, tomas.helisek napsal: K Daytonám měl pan “prodavač” super přirovnání.. jednorožec! Dneska nekoupis skoro nic. Daytony zabity, gmt, kermit, tedka uz i OP... Podle mne tiffany OP je tedka jeste horsi nez panda. Kdyz budes chtit hodne hlasity smich, tak se zeptej na meteorite dial... Ja uz se radsi ptam na to co se da sehnat. To je kratsi seznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 20 minutami, Karussell napsal: Pak je to v poho. @Tomak prave psal, ze pro konkretniho zakaznika. Ale zase si rikam, ze i kdyz jsou na ukazku, tak pak musej stejne u nekoho skoncit, ne? Určitě každé nakonec u někoho skončí Mně všechny pro chlapa zajímavé kousky prodavač resp. spíš předvaděč prezentoval jako vitrínové kusy, které navíc jako předváděcí cirkulují mezi prodejnami, aby se nabídka předváděcích kusů na konkrétní prodejně pravidelně obměňovala a dva kusy byly jím označeny jako nachystané pro konkrétního zákazníka s možností si je vyzkoušet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se