darcerap Odesláno 30. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Chlapi tohle je asi kravina což? https://www.nejpanskehodinky.cz/phoibos/phoibos-proteus-300m-py024b-blue/?gclid=EAIaIQobChMIuv717rrb6QIVDflRCh27YwA2EAYYASABEgKvN_D_BwE maj ale safír, automat 300m voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 30. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 15 hodinami, Datel napsal: Jo, ty jsou boží. Na Koscomu mají akutně v akci kolem 5k pár pětek, třeba by sis vybral... Nevím jestli máme namysli stejný petky. Já myslím ty 5 sport divery vzhledově. ty tam maj za 7 co koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 30. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 5 hodinami, Zmrzlinar napsal: Nové Seiko 5 aka 5KX určitě kupovat osobně a důkladně prohlédnout. I v tom Koscomu má půlka křivé armováky. Ale vypadají moc pěkně. Sám jsem o nich celý podzim přemýšlel. A jinak WR 100m je fakt úplně v pohodě i v moři. Armovák je co prosím? Myslíš tu znčku na 12 nácté hodině? koukal jsem na youtube že maj s tím problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Dej si ještě tak týden at si ujasníš co chceš,pěkně se v tom koupeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 43 minutami, darcerap napsal: Chlapi tohle je asi kravina což? https://www.nejpanskehodinky.cz/phoibos/phoibos-proteus-300m-py024b-blue/?gclid=EAIaIQobChMIuv717rrb6QIVDflRCh27YwA2EAYYASABEgKvN_D_BwE maj ale safír, automat 300m voda No, kdyby si to po sobě kontrolovali ;o) Strojek Seiko, ten bude fungovat, zbytek by mně velice vyhovoval, ale jak to tu projde ve všelidovém hlasování, toť otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Ber dokud jsou a doma do futrálku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 U nas uz zadny nejsou, jedine nakupovat z venku. Jo a u nas byly za 15tis, venku jdou k 17. Nemyslim, ze by to bylo to, co kolega hleda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Jo, wr100 klidně stačí. Mám Quartzky Timex s wr50 a plaval jsem s nima v moři i v termálních lázních a žádnej problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 1. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Pánové tak nakonec zvítězili v omto pořadí: Spinakker fleus (pokud se do te doby neprodají) / CITIZEN promaster diver ny0040 / Seiko 5 sports SPRD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 zdar, znameá to, že ty Samurai PADI v inzerci jsous stále volné? ty jsou totiž naprosto perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 1. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 před 4 hodinami, ismit napsal: zdar, znameá to, že ty Samurai PADI v inzerci jsous stále volné? ty jsou totiž naprosto perfektní. Nějak mě neoslovily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 10. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 V 29. 5. 2020 v 16:58, Daemonultimate napsal: Tady to lítá zprava zleva Ty Citizeny cos postoval jsou Eco Drive, takže Quartz na solárko. Štajny maj cenovej rozdíl hlavně kvůli materiálu lunety, Spinnaker 44 je ok, nemá žádný nožičky, tak nepotřebuješ nějakou extrémní pazouru, stačí 18. Mám 19-22, byly s rezervou. Něco jako Oris. Seiko 5 jsou s potápěním v pohodě, byly se mnou v osmi metrech. Nemaj šroubovací korunku, aspoň nezkurvíš závit. Psal jsem článek o ISO a to ani na potápěčských hodinkách závit nepředepisuje. Ochranu korunky proti mechanickemu poškození ano. A tu dost Pětek má. @Daemonultimate Máš někde odkaz na ten článek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 2 hodinami, darcerap napsal: @Daemonultimate Máš někde odkaz na ten článek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 10. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Přátelé děkuji všem za rady nakonec jsem pořídil tyhle krásky a jsem z nich úplně na větvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 před 17 hodinami, darcerap napsal: Přátelé děkuji všem za rady nakonec jsem pořídil tyhle krásky a jsem z nich úplně na větvi. Hodně pěkný. Budou další fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Škoda těch kytarovejch. Třeba už je nepřidělaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 17. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 V 11. 6. 2020 v 12:41, potapec napsal: Hodně pěkný. Budou další fotky? Můžu pořídit :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 17. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 V 11. 6. 2020 v 15:05, Daemonultimate napsal: Škoda těch kytarovejch. Třeba už je nepřidělaj. Za mě osobně se mi nelíbí ten styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 V 30. 5. 2020 v 3:25, Terminator napsal: Kamasu určitě nekupuj, hodně lidí je v diskuzích kritizuje kvůli špatně řešený korunce. Jde těžko zatočit a časem se ulomí. Dovolím si obnovit téma, hledám v podstatě totéž, potápky do cca 8 tis., automat nebo manuální nátah, ideálně safír, velikost 40 max. 42. Vlastně už jsem byl rozhodnutý pro Kamasu (nebo low cost verze Mako II), ale toto mě překvapilo. Opravdu je to takový problém, je zde někdo komu se na nich ulomila korunka? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 O Kamasu nic nevím, ale myslím si, že existují zajímavější i levnější alternativy s osvědčeným Seiko NH35, namátkou Phoibos Eagle Ray nebo Proteus, Spinnaker Bradner nebo trochu dražší Hull Diver... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se