AdaMoss Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Do péra to je pěkný! Velká gratulace...Já se jdu zakopat...už měsic mám na sobě tepláky a gshocky :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 před 2 hodinami, MaxT napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Top farebná kombinácia ... parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 15. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 (upraveno) Ježíšek mi naznačil, že jsem byl asi hodný. Uvidíme jestli je najdu pod stromečkem. Prý je to buď poslední a nebo jeden z posledních vyrobených kusů vůbec. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 15. prosince 2021 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 před 3 minutami, MaxT napsal: Ježíšek mi naznačil, že jsem byl asi hodný. Uvidíme jestli je najdu pod stromečkem. Prý je to buď poslední a nebo jeden z posledních vyrobených kusů vůbec. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. No ty kokos, PECKA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Pecka, malej grál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Max dlouho mlčí a neutrácí, ale když utrácí, tak to stojí zato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 před 11 hodinami, MaxT napsal: Ježíšek mi naznačil, že jsem byl asi hodný. Uvidíme jestli je najdu pod stromečkem. Prý je to buď poslední a nebo jeden z posledních vyrobených kusů vůbec. wow! gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) Prvně gratulace k hodinkám výše. Také se přidám, od tohoto týdne má moje osobní černá životem prošlá 154ka mladší konkurentku, zcela bez vrásek, doslova s nevinným andělským pohledem. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem JamesLurk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Gratuluji! To je proste nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 V 15. 12. 2021 v 12:41, MaxT napsal: Ježíšek mi naznačil, že jsem byl asi hodný. Uvidíme jestli je najdu pod stromečkem. Prý je to buď poslední a nebo jeden z posledních vyrobených kusů vůbec. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Nejvíc top jumbooo! Slintám a gratuluju…! Tohle je fakt krásná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 51 minutami, JamesLurk napsal: Prvně gratulace k hodinkám výše. Také se přidám, od tohoto týdne má moje osobní černá životem prošlá 154ka mladší konkurentku, zcela bez vrásek, doslova s nevinným andělským pohledem. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Padnou Ti krásně, Jakube! A black@white RO kombo je pecka! Aspoň někdo se dočkal před Vánoci, to je skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Tikzot: Ohledně radosti z bílého RO letos ještě nejsme u konce, ale nebudu napovídat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 20 minutami, JamesLurk napsal: Tikzot: Ohledně radosti z bílého RO letos ještě nejsme u konce, ale nebudu napovídat! Aleeee alee tak jako joo, nebudeme na nic čekat a třebaaa Tak jako tak jsou krásný, čistý a dokonalý, užívej si je nejvíc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) Myšleno tak, že se tady letos ještě jedny můžou objevit, případné pochlubení ale nechám na majiteli. U mně se jedná doslova o milenku v pravém slova smyslu, po deseti letech se jedná o mé první firemní hodinky, nicméně radost stejná, jako by byly skutečně moje vlastní, však na způsobu využití se nic nemění! Mentální hodnota je u obou těch hodinek velice rozdílná. Ty první představují osobní úspěch/srdcařství, ty druhé důvěru. Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem JamesLurk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 1 hodinou, JamesLurk napsal: Prvně gratulace k hodinkám výše. Také se přidám, od tohoto týdne má moje osobní černá životem prošlá 154ka mladší konkurentku, zcela bez vrásek, doslova s nevinným andělským pohledem. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Hoši to je jedna pecka za druhou! Nádherné je máš, GRATULACE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 21 minutami, JamesLurk napsal: Myšleno tak, že se tady letos ještě jedny můžou objevit, případné pochlubení ale nechám na majiteli. U mně se jedná doslova o milenku v pravém slova smyslu, po deseti letech se jedná o mé první firemní hodinky, nicméně radost stejná, jako by byly skutečně moje vlastní, však na způsobu využití se nic nemění! Mentální hodnota je u obou těch hodinek velice rozdílná. Ty první představují osobní úspěch/srdcařství, ty druhé důvěru. Jo takhle…;-) tak to jsem zvědav na koho se apíčko usměje a zda se zde pochlubí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Wow cislo jedno k zlatuskom! Wow cisla dva k bielym kamosom, vitaj! :)) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Můžeme takhle zpětně konečně definitivně prohlásit, že se tahle řada AP povedla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Prohlásit si můžeš co chceš, to ještě nezakázali. Jestli se s tím většina ztotožní je věc druhá. Já například ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Myslel jsem ty Code, nějak se mi zatoulala citace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se