spiderer Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Quasar007 napsal: njn, co naděláš. Já bych si je pořídil leda na nějaké experimenty, zvláště když jsem měl možnost vyzkoušet skutečné PAM. Ale když někdo mermomocí chce, tak ať si je klidně užije. K autenticitě a kvalitě se vyjadřovat nebudu... Ono k autenticite toho u MM asi moct rict nejde Ja si snad nejaky dalsi objednam, zacina se mi po nich opet styskat
Vit Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 YPO napsal: mě spíš překvapuje, že tu téměř všichni zvracíme nad Čínskými klony čehokoli, ale u MM (respektive tohoto prodejce) kde je všechno levý od A do Z, to nikomu nevadí - to je můj smíšený pocit z tohohle vlákna P.S - rozhodně tu nechci rozpoutávat diskuzi o tom co je fejk,napodobenina,kopie apod. - díky Myslím, že každý chápe kvalitativní rozdíl mezi MM - Precista - Panerai. Ale pokud se nebudeme bavit o hodninkách s patentovanou korunkou nevidím rozdíl v designu mezi MM a Precistou. Myslím ale, že by jste mohli pochopit to, že ne každý si je jistý tím, že mu tento specifický design sedne a nechce hned kupovat Precisty.
Onisan Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 kamarád neví které... a já jsem právě koupil tohle... To si s Panerai nikdo nebude plést
edas Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Já mám ?klasické? 44 mm i s ochranou korunky a nosím je rád. Pravdou je, že po prvním dnu jsem jim pořídil Modenu od Hirsche, která jim jednak sluší, ale hlavně se dost dobře nosí. No ale jak jde čas, přemýšlím čím dál víc o výměně za model, který si pořídil Onion. Hlavně kvůli rozměru. Holt 47 je 47.
safi Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 (upraveno) Vit napsal: Četls tu Safiho recenzi MM? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...marina+militare U MM (alespoň u té verze, co jsem recenzoval) nebyl žádný technický problém. Šlapaly s pár vteřina denní odchylky. Problém byl v pocitu po měsíci nošení. Upraveno 27. srpna 2008 uživatelem ¨safi
Onisan Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 kibi napsal: snad nebude...? Tenhle model je tak málo Panerai, že je to v poho..... mimo MM ho dělá ještě asi čtveřice firem (jen co vím já)
Foundryman Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Onion napsal: Tenhle model je tak málo Panerai, že je to v poho..... mimo MM ho dělá ještě asi čtveřice firem (jen co vím já) Jo, tohle je ten prapůvodní Rolex/OP. Krom toho v odkazu na Panerai je hnědý číselník a modřené ručky, tuhle kombinaci nikdo z ostatních nepoužil. Taky nevidím na remake 70 let starých hodinek nic zavrženíhodného.
Qvido Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 skalis napsal: At delam, co delam, nejak se tomu nemuzu ubranit. Fake nefake, kopirovani nekopirovani,... proste musim si poridit hodinky s timhle designem. Jen se rozmyslim, jestli sahnout po mensich 44 mm nebo zkusit vetsi (velke) 47 mm. Zde je 44 mm kandidat http://www.napleswatch.com/Military-Watche...-Marina-p5.html a tady jeho souper http://cgi.ebay.com/MARINA-MILITARE-47MM-M...id=p3911.c0.m14 Mam pomerne utle zapesti (17,5 cm) a aktualne jsou moje nejvetsi hodinky Igeny, ktere maji 38 mm. Mam tedy obavu, zda ty velke nejsou velke az prilis. Chtel bych se tedy zeptat, co si o tom myslite a zda nekdo z brnenskych clenu nevlastni Mariny, ktere bych si mohl (treba u skopku) prohlednout nazivo. Ty 44 mm se tady ukazou celkem casto a kdybych si je mohl dat na ruku, hned by se mi lepe rozhodovalo... A kdyby mel nejaky brnak rovnou ty 47... Predem diky za odpovedi a ted se do me pustte za podporu cinskeho "hodinarskeho prumyslu" Ahoj, mám ty 47 na cestě, cca v polovině září jedu do Holešova tak pokud budeš mít ty zájem a já už hodinky není problém si dát na benzince kafe a můžeš je omrknout.
Foundryman Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 44 mm mám, stejné jako Onion, jsem z Brna, stačí napsat SZ a můžu předvést.
New Milis Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 (upraveno) YPO napsal: mě spíš překvapuje, že tu téměř všichni zvracíme nad Čínskými klony čehokoli, ale u MM (respektive tohoto prodejce) kde je všechno levý od A do Z, to nikomu nevadí - to je můj smíšený pocit z tohohle vlákna P.S - rozhodně tu nechci rozpoutávat diskuzi o tom co je fejk,napodobenina,kopie apod. - díky Jo souhlasím, MM se mi hnusí a na ruku bych si je veřejně nedal. Otázkou pro mě zůstává, co bych dělal, až by někdo vzal plus mínus stejný pouzdro + Panerai filozofii, načmáral něco trochu jinýho na ciferník a vystřelil na to cenu 4 - 10k EUR. Myslím, že by většina z nás tady všichni pěla ódy, jaký to sou krásný kousky.. Upraveno 28. srpna 2008 uživatelem New Milis
Onisan Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Foundryman napsal: Jo, tohle je ten prapůvodní Rolex/OP. Krom toho v odkazu na Panerai je hnědý číselník a modřené ručky, tuhle kombinaci nikdo z ostatních nepoužil. Taky nevidím na remake 70 let starých hodinek nic zavrženíhodného. Přesně tak...
Vit Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 New Milis napsal: Jo souhlasím, MM se mi hnusí a na ruku bych si je veřejně nedal. Otázkou pro mě zůstává, co bych dělal, až by někdo vzal plus mínus stejný pouzdro + Panerai filozofii, načmáral něco trochu jinýho na ciferník a vystřelil na to cenu 4 - 10k EUR. Myslím, že by většina z nás tady všichni pěla ódy, jaký to sou krásný kousky..
skalis Odesláno 28. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Jeste bych chtel reagovat na post clena romanm v zamcenem vlakne http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13914 Ucelem tohoto vlakna nebyla diskuse o fejcich, o tom jestli hodinky s polstarkovym pouzdrem bez ochrany korunky jo a s ni ne... Chtel jsem se poptat na velikost tech hodinek na utlejsi ruku a pripadne zjistit, jestli je nema nekdo, s kym bych se mohl sejit. Takze jestli nekoho pohorsuje, ze pokukuju po MM nebo je z toho nekdo v rozpacich, tak s tim ja asi nic nenadelam. Proste kdyz se rozhodnu, tak si je koupim, kdyz budu moct vyzkouset Qvidovy 47 mm nebo jine 44 mm, rad se na ne podivam a kdyz z tech hodinek nebudu mit dobrej pocit, tak je poslu dal. Jsem rad za kazdy nazor vcetne debaty o tom, jestli je to skoda penez, ci neni, ale srovnavat tohle vlakno s tim zminenym v Primacke sekci mi prijde nefer. Sorry, jen me to namichlo...
Radimk Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Za mě jo. Já je taky koupil, sice tady na foru, chvilku je ponosil a zase prodal. Teď mám v hledáčku Precisty ( Italien), nebude to dlouho trvat a půjdu do nich. Na vyzkoušení jsou MM dobrá volba. Docela mě tam vadil tenm ""Panerai"" pásek, ale to se opravilo velice rychle... jak říkám- mě MM přesvědčily o dokonalosti tvaru pouzdra a půjdu do něho znovu, ale na trochu vyšším levelu.
Vit Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Radimk napsal: Za mě jo. Já je taky koupil, sice tady na foru, chvilku je ponosil a zase prodal. Teď mám v hledáčku Precisty ( Italien), nebude to dlouho trvat a půjdu do nich. Na vyzkoušení jsou MM dobrá volba. Docela mě tam vadil tenm ""Panerai"" pásek, ale to se opravilo velice rychle... jak říkám- mě MM přesvědčily o dokonalosti tvaru pouzdra a půjdu do něho znovu, ale na trochu vyšším levelu. To jsme dva a navíc u Zlína, až budou u Timefactors číselníky, mohli bychom je objednat a podělit se o poštovné. Co ty na to?
Radimk Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 čus! Abych Ti řek pravdu, ani nevím, že nejsou. Jen vím, že měl Edvard dovču... Jak plánuješ termín? já to vidím... nebo spíš nevidím. Září??
Vit Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Radimk napsal: čus! Abych Ti řek pravdu, ani nevím, že nejsou. Jen vím, že měl Edvard dovču... Jak plánuješ termín? já to vidím... nebo spíš nevidím. Září?? Hned, jak dodají číselníky. Eddi mi psal, že na ně čekají už 3 měsíce a neví kdy budou (v září po výplatě by se mi to hodilo nejvíc).
romanm Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 skalis napsal: Jeste bych chtel reagovat na post clena romanm v zamcenem vlakne Nechtěl jsem ani nechci se osobně někoho dotknout,použít to v nadavácím vlákně Prim neabylo uplně to správné,vlákno je pryč,tak je snad vše ok.Sorry.Rozpaky ve mě vyvolalo to, proč vyhazovat peníze za MM jen na vyzkoušeni designu,a musím to řict,designu Panerai,když si člověk může originál vyzkoušet zdarma v obchodě,navíc si odnest katalog, watchmagazin(Praha) a co především,silný zážitek a v neposlední řadě brouka v hlavě co vše udělat proto,abych se stal někdy majitelem..Tím nechci moralizovat,že můj postoj je jediný správný,jen přispět do diskuse svým názorem.
Vit Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 romanm napsal: Nechtěl jsem ani nechci se osobně někoho dotknout,použít to v nadavácím vlákně Prim neabylo uplně to správné,vlákno je pryč,tak je snad vše ok.Sorry.Rozpaky ve mě vyvolalo to, proč vyhazovat peníze za MM jen na vyzkoušeni designu,a musím to řict,designu Panerai,když si člověk může originál vyzkoušet zdarma v obchodě,navíc si odnest katalog, watchmagazin(Praha) a co především,silný zážitek a v neposlední řadě brouka v hlavě co vše udělat proto,abych se stal někdy majitelem..Tím nechci moralizovat,že můj postoj je jediný správný,jen přispět do diskuse svým názorem. Asi v tom výběru máš dřív jasno. Já když jsem MM vybalil a viděl naživo, tak to první, co mě napadlo bylo to, proč jsem si proboha objednal nástěnné hodiny na řemínku. Po dvou dnech nošení už mi připadaly super. Každý jsme hold jiný. Nehledě na to, že každý nebydlí v Praze a je ochoten (schopen?) koupit si Panerai.
skalis Odesláno 28. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 romanm napsal: Nechtěl jsem ani nechci se osobně někoho dotknout,použít to v nadavácím vlákně Prim neabylo uplně to správné,vlákno je pryč,tak je snad vše ok.Sorry.Rozpaky ve mě vyvolalo to, proč vyhazovat peníze za MM jen na vyzkoušeni designu,a musím to řict,designu Panerai,když si člověk může originál vyzkoušet zdarma v obchodě,navíc si odnest katalog, watchmagazin(Praha) a co především,silný zážitek a v neposlední řadě brouka v hlavě co vše udělat proto,abych se stal někdy majitelem..Tím nechci moralizovat,že můj postoj je jediný správný,jen přispět do diskuse svým názorem. V pohode. Me to jen v tu chvili namichlo v kontextu toho vlakna. Panerai si sice muzu vyzkouset v obchode, ale u ty MM, pokud se mi zalibi, muzu i nosit (a mne se ten design libi). V obchode mi je daji do ruky na par minut a to bude vse. Nebudu z MM delat zadnou velkou slavu a uz vubec je vydavat za OP. Muzu je pouzit i na nejake experimentovani a jsem dost zvedavy na ten cinsky unitas. Kazdopadne diky za nazor, rad si udelam predstavu, co si o nich mysli ostatni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se