Strocek Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Hele, koupil bych ten co se ti líbí i když stojí ranec. Víš jak to je, koupíš levnější alternativu, která neni vončo, pořád tě to bude vnitřně srát. Takže to pak prodáš s prodělkem a deš si koupit co si pak stejně chtěl aby si měl klid, takže to vem rovnou a ve finále ušetříš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Ja s tebou uplne souhlasím. Ten survival pack sa mi aj po niekolkodnovom rozmyslani pozdava najviac. Cenu samotnu az tak strasne neriesim, ten ruksak budem nosit roky, nie je to rozmar na chvilku. Zaujimavy je aj tento Gunners Pack. Je to trochu ulet, ale preco nie.. Tiez to ma dobre strukturovane priecinky a v tom dolnom by sa dala nosit aj flasa s vodou.. https://ha-lehmann.at/produkt/tasmanian-tiger-modular-gunners-pack-14-liter/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Batoh 14 litrů má váhu 1,36 kg což je na denní nošení poměrně dost. Právě nízkou hmotnost jsem zvažoval nejvíce a koupil jsem Gregory Nano 20, který váží 0,5 kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 51 minutami, jankoxxx napsal: Ja s tebou uplne souhlasím. Ten survival pack sa mi aj po niekolkodnovom rozmyslani pozdava najviac. Cenu samotnu az tak strasne neriesim, ten ruksak budem nosit roky, nie je to rozmar na chvilku. Zaujimavy je aj tento Gunners Pack. Je to trochu ulet, ale preco nie.. Tiez to ma dobre strukturovane priecinky a v tom dolnom by sa dala nosit aj flasa s vodou.. https://ha-lehmann.at/produkt/tasmanian-tiger-modular-gunners-pack-14-liter/ Ten bych nebral. Bych se bál někde že o něco zavadíš a už to nemusí tak držet a né že by to někde vyloženě odpadlo, ale asi by mi to vadilo, že bych nad tim musel pořád přemejšlet jestli to drží tak jak má. To ten první je víc, jak bych to řek, bezpečnější v městským provozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 2 hodinami, Strocek napsal: Hele, koupil bych ten co se ti líbí i když stojí ranec. Víš jak to je, koupíš levnější alternativu, která neni vončo, pořád tě to bude vnitřně srát. Takže to pak prodáš s prodělkem a deš si koupit co si pak stejně chtěl aby si měl klid, takže to vem rovnou a ve finále ušetříš To by se mělo tesat do kamene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 4 hodinami, Strocek napsal: Ten bych nebral. Bych se bál někde že o něco zavadíš a už to nemusí tak držet a né že by to někde vyloženě odpadlo, ale asi by mi to vadilo, že bych nad tim musel pořád přemejšlet jestli to drží tak jak má. To ten první je víc, jak bych to řek, bezpečnější v městským provozu Já bych do něho taky nešel. Na můj vkus je těch připínacích kapes moc a je to další starost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Tak pozor. Kapes neni nikdy dost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Ja si ten gunners pack viem v pohode predstavit. Jedna kapsa fotak. Spodna dlha kapsa flasa. Horna kapsa nejaky sveter alebo nepremokava bunda a jedna kapsa na desiatu. Do zadneho zipsova ieho vrecka potom este nejaky EDC organizer… Na denne nosenie by to bolo uplne v pohode.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Janko zober ten prvy tasmanian, je najlepsi, a cena nie je aztak ohromujuca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Pisal som do jedneho shopu na Slovensku ci ho planuju naskladnit. Uvidime co odpisu.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 V 12. 5. 2023 v 18:37, jankoxxx napsal: Pisal som do jedneho shopu na Slovensku ci ho planuju naskladnit. Uvidime co odpisu. Sent from my iPhone using Tapatalk mas nejaky feedback? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Napisali mi ze nevedia kedy bude, ale momentalne mi to je jedno. Nakoniec som sa rozhodol pre ten gunners pack a dnes dorazil Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 to je tento co si postoval? https://ha-lehmann.at/produkt/tasmanian-tiger-modular-gunners-pack-14-liter/ to ma 14 L? vyzera vacsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Ano je to jeden z tych ktore som postoval. Ten survival pack je novinka a nikde v okoli to nemali bud vobec alebo to mali za raketu… Zatial som ho len vybalil a zbezne pozrel. Vyzera but dobre urobeny a myslim ze na moje potreby bude fajn. Tie dve predne vrecka co sa daju odobrat tam drzia fakt pevne, to nestrhne nikto len tak.. Zatial si v hlave robim ordnung ako si to cele zorganizujem.. Ked to bude mat hlavu aj patu tak sa mozem spravit nejaku mini recenziu.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Dnes som ten batoh zobral so synatoron do Zoo. Mali sme nabalenu desiatu - stredne vrecko vlavo. Vpravo som mal 2 banany. Horne vrecko obsahovalo 2 dzusiky. Spodne pozdlzne vrecko je super na termosku s cajom.Vo vnutri som mal penazenku a doklady, ked vykuklo slnko tak som tam zbalil moju paperovu vestu a synatorovu mikinu. Neskor som este zvonka pripol jeho bundu.Je to maly batoh, ale velmi dobre zorganizovany a zmesti sa donho naozaj dost. Objednal som este nejake prislusenstvo ktore budem pouzivat na dennej baze a obzeram sa na nejaky modularny panel ktory by som zvnutra pripevnik na to velcro. Zmesti sa tam nieco cca 29x22. Ak by niekto o niecom vedel, sem s tym Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Dnes odlet na dofcu a Gunners Pack je zbaleny ako prirucna batozina. Vsetko potrebne sa voslo aj s rezervou…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Máte někdo zkušenost s Chilly´s bottle? Mám jí 3 roky a najednou mi přestala držet studený, vydrží tak 1hod, přestože v popisu říkaj studený 24hod a teplý 12hod. Je to dvouvrstvý nerez, byť mi dřív několikrát spadla, tak nevím, co by se na ní mohlo posrat, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 riesil som nieco podobne s Hydroflask a problem bol vo vicku. Skus flasku naplnit a otoc hore dnom ci nebude tiect. Ja som vyriesil kupou noveho uzaveru, ale mozno by sa dalo len vymenit tesnenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 A teplý drží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 teplý v tom nenosím, ale studená se fakt rapidně otepluje a víčko neteče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se