Přejít na obsah

EDC | Every Day Carry

Maxel

Doporučené příspěvky

Hele, koupil bych ten co se ti líbí i když stojí ranec. Víš jak to je, koupíš levnější alternativu, která neni vončo, pořád tě to bude vnitřně srát. Takže to pak prodáš s prodělkem a deš si koupit co si pak stejně chtěl aby si měl klid, takže to vem rovnou a ve finále ušetříš :default_wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja s tebou uplne souhlasím. Ten survival pack sa mi aj po niekolkodnovom rozmyslani pozdava najviac. Cenu samotnu az tak strasne neriesim, ten ruksak budem nosit roky, nie je to rozmar na chvilku. 

Zaujimavy je aj tento Gunners Pack. Je to trochu ulet, ale preco nie.. Tiez to ma dobre strukturovane priecinky a v tom dolnom by sa dala nosit aj flasa s vodou.. https://ha-lehmann.at/produkt/tasmanian-tiger-modular-gunners-pack-14-liter/

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, jankoxxx napsal:

Ja s tebou uplne souhlasím. Ten survival pack sa mi aj po niekolkodnovom rozmyslani pozdava najviac. Cenu samotnu az tak strasne neriesim, ten ruksak budem nosit roky, nie je to rozmar na chvilku. 

Zaujimavy je aj tento Gunners Pack. Je to trochu ulet, ale preco nie.. Tiez to ma dobre strukturovane priecinky a v tom dolnom by sa dala nosit aj flasa s vodou.. https://ha-lehmann.at/produkt/tasmanian-tiger-modular-gunners-pack-14-liter/

Ten bych nebral. Bych se bál někde že o něco zavadíš a už to nemusí tak držet a né že by to někde vyloženě odpadlo, ale asi by mi to vadilo, že bych nad tim musel pořád přemejšlet jestli to drží tak jak má. To ten první je víc, jak bych to řek, bezpečnější v městským provozu :default_smile:

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Strocek napsal:

Hele, koupil bych ten co se ti líbí i když stojí ranec. Víš jak to je, koupíš levnější alternativu, která neni vončo, pořád tě to bude vnitřně srát. Takže to pak prodáš s prodělkem a deš si koupit co si pak stejně chtěl aby si měl klid, takže to vem rovnou a ve finále ušetříš :default_wink:

To by se mělo tesat do kamene.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Strocek napsal:

Ten bych nebral. Bych se bál někde že o něco zavadíš a už to nemusí tak držet a né že by to někde vyloženě odpadlo, ale asi by mi to vadilo, že bych nad tim musel pořád přemejšlet jestli to drží tak jak má. To ten první je víc, jak bych to řek, bezpečnější v městským provozu :default_smile:

Já bych do něho taky nešel. Na můj vkus je těch připínacích kapes moc a je to další starost.

Odkaz ke komentáři

Ja si ten gunners pack viem v pohode predstavit. Jedna kapsa fotak. Spodna dlha kapsa flasa. Horna kapsa nejaky sveter alebo nepremokava bunda a jedna kapsa na desiatu. Do zadneho zipsova ieho vrecka potom este nejaky EDC organizer… Na denne nosenie by to bolo uplne v pohode.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ano je to jeden z tych ktore som postoval. Ten survival pack je novinka a nikde v okoli to nemali bud vobec alebo to mali za raketu… Zatial som ho len vybalil a zbezne pozrel. Vyzera but dobre urobeny a myslim ze na moje potreby bude fajn. Tie dve predne vrecka co sa daju odobrat tam drzia fakt pevne, to nestrhne nikto len tak..
Zatial si v hlave robim ordnung ako si to cele zorganizujem.. Ked to bude mat hlavu aj patu tak sa mozem spravit nejaku mini recenziu.

Odkaz ke komentáři

Dnes som ten batoh zobral so synatoron do Zoo. Mali sme nabalenu desiatu - stredne vrecko vlavo. Vpravo som mal 2 banany. Horne vrecko obsahovalo 2 dzusiky. Spodne pozdlzne vrecko je super na termosku s cajom.
Vo vnutri som mal penazenku a doklady, ked vykuklo slnko tak som tam zbalil moju paperovu vestu a synatorovu mikinu. Neskor som este zvonka pripol jeho bundu.
Je to maly batoh, ale velmi dobre zorganizovany a zmesti sa donho naozaj dost.
Objednal som este nejake prislusenstvo ktore budem pouzivat na dennej baze a obzeram sa na nejaky modularny panel ktory by som zvnutra pripevnik na to velcro. Zmesti sa tam nieco cca 29x22. Ak by niekto o niecom vedel, sem s tym

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Máte někdo zkušenost s Chilly´s bottle? Mám jí 3 roky a najednou mi přestala držet studený, vydrží tak 1hod, přestože v popisu říkaj studený 24hod a teplý 12hod. Je to dvouvrstvý nerez, byť mi dřív několikrát spadla, tak nevím, co by se na ní mohlo posrat, díky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...