Harwey Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Ten Ducan 24? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 před 20 hodinami, Harwey napsal: Ten Ducan 24? Ano, ten z odkazu výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Chlapci jdu si pro radu. Vybírám svitilnu na klice a rozhoduju se mezi fenix e03r v2.0 a nitecore tiki. V podstatě mi z toho po všech stránkách vychází nitecore, jelikož je menší, 300lm by mělo být dostatečné, nová verze má už usb-c, uv dioda bude super na nasvicovani lumi, polykarbonat bude odolnejsi, nez hlinik, vaha je tretinova... ale není to fenix, který mám v hlavě pořád jako etalon. moc neumím najít důvod, proč fenix, takhle napsané mi to připadá jednoznačné, ale stejně mám v hlavě pořád brouka a jsem více nakloněný fenixu. Co byste vybrali vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Nitecore je za mě v pohodě. Kdysi jsem měl baterku, sloužila dobře ale ztratil jsem ji. Pak nějakou obyč čelovku cca 3roky a taky cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Mam rok ten fenix na klicich. Jsem spokojen, az na jednu vec a to je krytka konektoru. Na te druhe ta krytka vypada lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Za me Fenix. Mam nekolik let a porad super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Dík, co je za vás takové to wow u fenixu? Já se k němu mentálně taky pořád klonim, ale je to pro mě fakt dané tou značkou. Odolnost a spolehlivost čekám od obojího, ale ten výčet reálných parametrů mi vychází spíše pro nitecore, ale možná prohlížím něco jako lépe soustředěný kužel nebo já nevím prostě proč je fenix lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 (upraveno) Já bral E09R, protože mě šíleně prudí něco co nemá usbc a nebo má gumový krytky na konektory. Ale na klíče je to teda poradnej macek. Upraveno 16. prosince 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Mám Olight I1R 2 Pro a naprostá spokojenost. Blbuvzdorná, vodotěsná, neni tam nic co bys urval, omylem sundal (gumová ucpávka nabíjení) atd. Za mě nejlepší baterka na klíče. Baterka na klíčích je prostě nouzovka, nepotřebuješ žádný módy, červený světla, diody, stroboskopy atd... Prostě si potřebuješ občas posvítit a aby to nemělo rozměry dilda. Na Olight I1R 2 Pro nedám dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Ja moc nerozumim, proc mit malinkou baterku na klicich. Preferuji o fous vetsi samostatnou, ktera mi prijde praktictejsi. Aktualne mam doma 4 fenixy (maximalni spokojenost), s ostatnima zkusenosti nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 No protože klíče taháš skoro pořád a menší baterka se už v tom svazku ztratí. Takhle musíš tahat dvě věci najednou a to je právě IMHO zbytečný. Samozřejmě když si deš vyloženě někam svítit nebo někam kde tu baterku potřebuješ dýl, tak si každej vezme něco většího. Mám několik Fenix baterek/čelovek, ale to beru jenom když to budu fakt potřebovat, jinak si vystačím s baterkou na klíčích. Takže tahat něco velkýho navíc, mi přijde právě nepraktický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Já nemám rád velký svazky klíčů, tak to asi proto… Nejčastěji nosím jen 2 klíče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Zkusim tady nohodit z oblasti fashion , ale je to taky EDC. Koukám po nějaké univerzální podzimní/zimní nepromokavé (membrána) bundě. Klidně v army stylu, ale není podmínka spíš tmavší univerzální barvy. Mám už leta bundu ECWCS od Mil-tecu, "membrána", pro zimnější období jde připnout fleecová vložka. Není to úplně špatná bunda, ale klidně bych si dopřál něco lepšího. Neměl by někdo tip, klidně i nějakou samostatnou kombinaci co mu vyhovuje jako bunda od jiného výrobce, mikina vložka taky od jiného. Cena nerozhoduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 (upraveno) před 15 hodinami, Maro napsal: Dík, co je za vás takové to wow u fenixu? Já se k němu mentálně taky pořád klonim, ale je to pro mě fakt dané tou značkou. Odolnost a spolehlivost čekám od obojího, ale ten výčet reálných parametrů mi vychází spíše pro nitecore, ale možná prohlížím něco jako lépe soustředěný kužel nebo já nevím prostě proč je fenix lepší? Já si třeba nemyslím, že u konkrétních kusů nejsou lepší varianty než Fenix, ale současně jsem tak nějak přesvědčenej, že u Fenixu v zásadě nemůžu šlápnou vedle. A protože jsem obzvlášť v dnešní době nepřeberných možností už línej furt sáhodlouze vybírat, tak beru Fenix. Naposledy jsem bral na kolo https://svetla-na-kolo.heureka.cz/fenix-bc25r/#prehled/ jako náhradu za nějaký Force (mimochodem se slušným hodnocením na Heurece) a je to jak z jinýhio světa. Upraveno 17. prosince 2023 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 15 minutami, lamizol napsal: Zkusim tady nohodit z oblasti fashion , ale je to taky EDC. Koukám po nějaké univerzální podzimní/zimní nepromokavé (membrána) bundě. Klidně v army stylu, ale není podmínka spíš tmavší univerzální barvy. Mám už leta bundu ECWCS od Mil-tecu, "membrána", pro zimnější období jde připnout fleecová vložka. Není to úplně špatná bunda, ale klidně bych si dopřál něco lepšího. Neměl by někdo tip, klidně i nějakou samostatnou kombinaci co mu vyhovuje jako bunda od jiného výrobce, mikina vložka taky od jiného. Cena nerozhoduje. Na bundy má extra vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 (upraveno) Máš recht. Nezaregistroval jsem! Zažádáno o smazání. Upraveno 17. prosince 2023 uživatelem lamizol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Poprve venku a jo paráda. Skvělé maskování. To se bude hodit až ho někde v šeru lesa budu hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 I takhle může vypadat EDC batůžek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 A u toho trauma kit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Když vidím tu výbavičku, tak mě napadá otázka, jestli byste byli schopní (se zbraní) zasáhnout proti útočníkovi útočícího na okolní lidi? Není to bojovka, ale vysoce stresová situace, kdy riskujete nejen okamžitou přímou konfrontaci s útočníkem, ale i svůj následný postih, když se něco posere, ale nejsem si jistý všemi právními dopady. Já zbraň moc nenosím a pokud ano, tak pouze malýho Kevina, což je spíš zapalovač a obávám se, že nějakého relevantního zásahu by taková pistolka v mých rukách schopná nebyla. Je to tak dobrý trefit stodolu na 5 metrů. Čili odhodlání by bylo, ale .....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se