warann Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 @geometr tuhle: https://www.knifestock.cz/fenix-bc25r-p30775 Mam od podzima a je super, proti tomu, co jsem mel doposud, uplne jina liga. Jen mam dojem - nechce se mi do garaze - ze nema USBc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 @warann tuhle: https://www.knifestock.cz/fenix-bc21r-v3-0-p90213 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Chcel som objednat, ale akosi mi tam nechce zobrat slovenske telefonne cislo. Na Slovensko neposielaju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 To nevím, ale ty stránky technicky úplně vychytaný nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Chcel som objednat, ale akosi mi tam nechce zobrat slovenske telefonne cislo. Na Slovensko neposielaju?Chod na knifestock.sk zľava je aj na SK variante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 před 13 minutami, geometr napsal: @warann tuhle: https://www.knifestock.cz/fenix-bc21r-v3-0-p90213 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Před třema rokama si přál k Vánocům synek nějakou pořádnou baterku, tak jsem mu koupil Fenix TK22UE a tak jsem se o Fenixu dozvěděl. Výbornej výrobek. A na to kolo se na ni chystám už nějakou dobu..., tak konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 (upraveno) před 3 hodinami, kolky87 napsal: Tak ja som zobral čelovku na beh, turistiku. Naposledy ma nejaká lacná varianta nechala v štichu v tme. Fenix HL32R-T Mně se na čelovkách vzdycky vytahá ta guma. Svítidlo mě ještě ve štychu nenechalo. Tahle je nějak vychytaná? Upraveno 11. února 2024 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Ma to nejaký takýto systém. Tak uvidím či to bude lepšie ako klasická guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Tenhle boa system mám rád. Problém ale bývá ten pásek kolem hlavy, časem ztrácí pružnost a vytahá se. To se systémem utahování nijak nesouvisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Aha jasné chápem. Uvidím časom ako na tom bude táto konkrétna. Keď sa vyťahá a nebude spĺňať funkciu tak prehodím na nejakú inú z lacnej varianty. Dúfam, že sa to dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 před 7 hodinami, dan83 napsal: My pouzivame tohle, ma to magnet, davam si to na dodavku kdyz varime po tme. https://www.knifestock.cz/fenix-cl26r-p35129 Tuhle mám vyhlídnutou už dlouho, ale trošku mě štve, že to má pouze micro-USB. Ta PRO verze, která má USB-C už je zase větší a těžší a má jinou baterku v sobě. Ale asi to vezmu i s tím micro-USB, vzhledem k té slevě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 A jen takový brainstorming (když už brouzdám na tom knifestocku): Co obecně preferujete za systém a proč? AA/AAA baterky + máte pořád u sebe náhradní? Nebo nabíjecí 18650/21700 apod. a k tomu např. vozíte nabíječku? Nebo dobíjecí svítilny přes usb? A k tomu třeba vozíte powerbanku? A co vozíte v autě? Chtěl bych dovybavit obě auta, abych nemusel nosit nějaký věci pořád u sebe nebo to přendávat. Takže bych bral klidně nějakou levnější svítilnu, možná menší, jen jako nouzovka. Zase ale možná dává smysl tam mít něco s tím červeným světlem a na magnet, tj. něco jako ta lucerna? Co se komu z vás osvědčilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Mám vše možné ale jako EDC jedině AA. Ty jsou k sehnání naprosto všude, v nouzi nejvyšší i na každém hřbitově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 (upraveno) 21 hours ago, warann said: Fenix - 30%, dalsi polozky taky ve sleve. https://www.knifestock.cz/fenix-e12-v2-0-p53303 A ne ze mi pak budete vycitat, ze jste zase museli nakoupit vetes, co jste vubec nepotrebovali No dakujem. Dalsie zbytocnosti na ceste Upraveno 12. února 2024 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Já se zvládnul kousnout do ruky a nic nekoupit protože ta CL09 už nejde sehnat a větší osvětlení už mám pořešené, chtěl jsem něco pidi na cesty a do kapsy. Snad Fenix udělá náhradu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 V 11. 2. 2024 v 10:40, warann napsal: Fenix - 30%, dalsi polozky taky ve sleve. https://www.knifestock.cz/fenix-e12-v2-0-p53303 A ne ze mi pak budete vycitat, ze jste zase museli nakoupit vetes, co jste vubec nepotrebovali Taky objednáno: Moc díky. Že já to tady čtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 V 11. 2. 2024 v 18:03, warann napsal: Tak světlo je doma a vypadá parádně. To byl fofr (a to nebyl druhý držák skladem a původně měl být do 4 týdnů), takže za mě knifestock super. Ještě jednou díky za impuls k nákupu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Nech toho, nebo mě bude mrzet, že sem se nerozhoupal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 3 hodinami, geometr napsal: Tak světlo je doma a vypadá parádně. To byl fofr (a to nebyl druhý držák skladem a původně měl být do 4 týdnů), takže za mě knifestock super. Ještě jednou díky za impuls k nákupu! Rado se stalo. Jak jsem psal mam tu levnejsi a i ta je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se