Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhodně ta vyšší cena u ZT za to stojí.

Ona v minulosti vyšší nebyla, je to stejný jako s máslem nebo smaženým květákem za 250.-

Prostě to leze nahoru a chutná to furt stejně.

• Dát hlas 1
  • po 5 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

V kanclu mě už nasrali doběla. Mlíko mi furt kradou, kafe mašinu musím pořád čistit, protože si fajnovky melou kafe na nejjemněji a to vždycky zajebe sítko v mašině. Tak to 15 minut vždycky čistím, ať mi nateče pořádný hrnek kafe. Konec, kupuju termohrnek, mlíko do něho naliju doma a budu si zase dělat turka.

Můžu poprosit o radu, termohrnek ideálně vakuový, s uchem a poklopem? Asi 350 ml max, vemu do kanclu i do přírody. Na netu jsou mrtě čínských bazmeků, nějak se v tom nemůžu zorientovat. Nějaké zkušenosti, prosím?

Odesláno

Stanley mam rad, ale z pohledu termohrnku je za me nejlepsi fellow. Ale nesplňuje ucho.

Oproti ostatním z něho píšeš jako z normálního hranu, ale díky te vložce to nečekal  takze to člověk může mít otevřené i v autě a zároveň nemusí pit nejakou mikrodirkou

Odesláno

Za poslední dva dny jsem zničil dvě propisky, mam je v kapse a vždycky se někde opřu a v tu chvíli praskne a jednolive casti doluju z úzké nožokapsy .. v papírnictví po dotazu na kovovou propisku "co by vydržela déle jak den" přišli s timhle. Vodováha, bit, metr, kraviny. Ale ... zkusil jsem vší silou zlomit a nepovedlo se mi to. Vrchní část se dá vyhodit i s bitem a nainstalovat matka (hádám). 129,- korun.

Existuje něco podobného a hezčího? Kubotany různé jsem koukal, ale všechno dost drahý a potřeba tu věc vyšroubovat .. nepřipadá v úvahu.

Untitled.jpeg

WhatsApp Image 2025-09-22 at 21.55.39.jpeg

Odesláno (upraveno)
V 22. 9. 2025 v 22:00, zceyee napsal:

Za poslední dva dny jsem zničil dvě propisky, mam je v kapse a vždycky se někde opřu a v tu chvíli praskne a jednolive casti doluju z úzké nožokapsy .. v papírnictví po dotazu na kovovou propisku "co by vydržela déle jak den" přišli s timhle. Vodováha, bit, metr, kraviny. Ale ... zkusil jsem vší silou zlomit a nepovedlo se mi to. Vrchní část se dá vyhodit i s bitem a nainstalovat matka (hádám). 129,- korun.

Existuje něco podobného a hezčího? Kubotany různé jsem koukal, ale všechno dost drahý a potřeba tu věc vyšroubovat .. nepřipadá v úvahu.

Untitled.jpeg

WhatsApp Image 2025-09-22 at 21.55.39.jpeg

Mrkni na Mukamu. Já používám klasický celonerezový Parker Jotter a na klíčích mám, šroubovací, titanové minipero TwoSun z Ebay.

https://www.mukama.com/collections/pens

Upraveno uživatelem juk
překlep
Odesláno
před 9 minutami, Harwey napsal:

@juk taketo nieco?

https://whitemountainknives.com/two-sun-tactical-lock-key-ring-pen-titanium-alloy-body-black-ink-tspen03-sand/

na klucoch nosim uz kadeco, a pero sa vzdy zide:)

@warann space pen jasne ze musi byt... @Ivan Lelák by ti vedel porozpravat:)

Jo, přesně tohle už spoustu let. Mám v něm univerzální náplň Fisher (zakrácenou o ty dva poslední zalamovací dílky).

https://www.spacepen.com/refills/universal-refills/u1f-blue-ink-fine-point-pressurized-universal-cartridge

Odesláno
před 34 minutami, warann napsal:

A co nějaký Space Pen? 

https://spacepen.cz/e-shop/bullet

Mimochodem to tady před časem dost frčelo, já na to nějak zapomněl a tohle mi zas připomnělo, že to asi nutně potřebuju. 

Space Penů není nikdy dost. Mám 11 Bulletů, jeden AG7 - Original Astronaut, co létal do kosmu jako první a B4 - Black Grid Shuttle Retractable, ten létal na raketoplánech. Jo, a píšou i pod vodou, na mastný papír nebo vzhůru nohama. 

• Díky 1
Odesláno
před 9 minutami, Harwey napsal:

tak dik, objednane:)

V roce 2020 se to pero jmenovalo TWOSUN Portable Mini Titanium Ballpoint Emergency Write Keychain Pen Tool. To ještě označení Tactical nebylo tak v módě 😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...