Lucky Lucaso Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Za mě dobrý. Alespoň se tu na fóru trochu rozhýbaly stojaté a mírně zapáchající vody. Ale obávám se, že dřív nebo později budeš odejit na jiné platformy. Tak jako se to přihodilo jiným kreativcům a volnomyšlenkařům. Bohužel. A abych nebyl OT, tak tady můj ultimátní nářezák na klobásky a nezbytný otvírák na pivko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července @... Obligátní otázka, hodinky už máš? 1 2
... Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jednoduchá rozptylka pro kapesní svítilny (ø ~25mm/1") z víčka PET-lahve a 35 cm kloboukové pruženky; z bílého víčka vhodné do interiérů (stanů), z červeného na svícení na cestu (neoslňuje). Slouží i jako krytka čočky při transportu, případně pruženka jako poutko (na ruku). Škoda, že se nedělají fluoreskující víčka (pro snadné nalezení svítilny ve tmě). Ale nějaký materiál na výrobu bych v aťasu mohl vykrámovat. 1
Paw Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Nemáte někdo zkušenost s nějakým přenosným teploměrem? Mám sice na hodinkách, ale ty se musej před měřením sundat a nechat srovnat.Rád bych si na dovolený občas změřil teplotu vody nebo vzduchu. Díky
... Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na měření teploty vody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na měření teploty (a vlhkosti) vzduchu (možná by v plastovém pouzdře po chvíli nějak dal i tu vodu). Ale chce to být fanda do měření teplot... Upraveno 26. srpna uživatelem ...
Helebrantzje Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Taky se podělím o EDC, je to dost divná věc, ale tahám u sebe vždy chránič na zubyJednu dobu jsem byl hrozný magnet na problémy a vážím si svých zubůSent from my iPhone using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
juk Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 15 hodinami, Paw napsal: Nemáte někdo zkušenost s nějakým přenosným teploměrem? Mám sice na hodinkách, ale ty se musej před měřením sundat a nechat srovnat.Rád bych si na dovolený občas změřil teplotu vody nebo vzduchu. Díky Jestli jsi hračička a bastlíř, tak třeba tenhle https://chiptron.cz/prenosna-offline-meteostanice-s-jednoduchym-nastavenim-a-velmi-nizkou-spotrebou/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jerryl Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Nebo je libo něco jednoduššího? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paw Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Díky všem, koukám, že je to pro EDC zatím docela neprobádaný území :). Začnu od něčeho levnějšího a uvidí se.
... Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna (upraveno) před 38 minutami, Jerryl napsal: Nebo je libo něco jednoduššího? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsi mu ale shodil "vědecký přístup" a většinu radosti z věci i utrácení! Podobné šmuky: např. nebo sada pro pokročilé či poety s Píšťalkou... Upraveno 27. srpna uživatelem ...
juk Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 13 hodinami, Paw napsal: Díky všem, koukám, že je to pro EDC zatím docela neprobádaný území :). Začnu od něčeho levnějšího a uvidí se. Deflector používá nějaký z Aliexpressu. https://deflectorbushcraft.cz/vybava https://www.aliexpress.com/item/1005011929509854.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Případně mrkni třeba sem: https://www.epristroje.cz/teplomery/ https://www.garni-meteo.cz/
JakubJ Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Keď chceš merať aj vodu je ideálne mať čidlo na tyčinke, niečo ako toto, sám mám podobný a je to dosť praktické. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filltos Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna S tím by šlo i tělesnou teplotu ne? Jakkoliv, kdekoliv 1
JakubJ Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Ha, no ja myslím, že tieto teplomery s takto veľkým rozsahom nebudú mať takú presnosť, teplotu tela potrebuješ na desatiny presne, ale skúsim schválne ten čo mám doma porovnať s klasickým ortuťovým lekárskym teplomerom 1
filltos Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Ale musíš ho pořádně zabodnout do masa, nebo jinam?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se