Přejít na obsah

Co to má Obama?

Jeremy

Doporučené příspěvky

no je divny, ze nepropaguje svoji znacku :thumbsup_anim: www.obamawatches.com (asi nechce nechat vydelat tolik cinanum)

jinak jsou zminovany ruzne znacky - Zenith, TAG atd.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je ještě jedna fotka těch hodinek, v tom vlákně nikdo nereagoval/nevěděl. Ale asi tam nejsou vidět lépe.

Taky je odkaz, ale lepe uz to videt neni - neznam (myslel jsem puvodne SINN nebo Revue Thomen)

http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...highlight=obama

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

Taky je odkaz, ale lepe uz to videt neni - neznam (myslel jsem puvodne SINN nebo Revue Thomen)

http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...highlight=obama

Vida - o pár postů dál (čtvrtá od konce) byla odpověď, které se nechce věřit, ale vypadá správně:

The watch is a promotional watch with the Secret Service logo on it, stamped with Made in China on the back

Odkaz ke komentáři

Vida - o pár postů dál (čtvrtá od konce) byla odpověď, které se nechce věřit, ale vypadá správně:

The watch is a promotional watch with the Secret Service logo on it, stamped with Made in China on the back

Coz mne nic nerika a netusim co tim basnik chtel rici? Ze nosi cinske hodinky v majetku CIA ? :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

Coz mne nic nerika a netusim co tim basnik chtel rici? Ze nosi cinske hodinky v majetku CIA ? :helpsmilie:

Že to je v podstatě totéž, co ty hodinky, co mají na číselníku jeho fotku. Tj. šmejd, který má na číselníku cosi vytisknutého, v tomto případě nesmyslně logo tajné služby.

Odkaz ke komentáři

Cist umim, ale desifrovat ne - porad jeste nechapu, proc by si tenhle clovek daval na ruce hodinky s logem tajne sluzby proboha ! Spis mi to prijde jako blabol.

A ne třeba proto, že se chce prezentovat jako vlastenec? Voliči by na to mohli slyšet. Jestli jsou to navíc reklamní hodinky, které dostal od SS, pak může hrát i na jejich strunu. A nebo se mu jenom obyčejně líbí a neřeší, jestli jsou z Číny nebo Švajcu...

Odkaz ke komentáři

Cist umim, ale desifrovat ne - porad jeste nechapu, proc by si tenhle clovek daval na ruce hodinky s logem tajne sluzby proboha ! Spis mi to prijde jako blabol.

Nevím, logo tajné služby tak fakt vypadá. Hodinářské logo podobné pokud vím, neexistuje. Máš jiné vysvětlení, které nezní jako blábol?

Odkaz ke komentáři

Třeba se už těší na jejich služby :-)

http://www.ustreas.gov/usss/photo_gallery_...Inaugral_Parade

Anebo si je prostě koupil na návštěve muzea s tím, že výnos jde na vdovy nebo tak nějak.

Edit:

Anebo jinak - jak to začalo:

SS: akce Obama začíná

BO: díky, že jste tady

SS: budeme vás teď pořád sledovat, budeme vaším stínem a připraveni vás krýt

BO: spoléhám na vás

SS: seřiďme si čas

BO: ?

SS: no jako hodinky

BO: nemám, ty kvarcky s tím bílým ciferníkem od PR oddělení demokratů, co jsem měl, se mi na mítingu zamlžily a přestaly jít

SS: hej Bobe, máš něco pro Baracka?

Bob: jo jsou tu nějaký věci od Sáry z marketingu (pro sebe: kur*a chtěl jsem to pro kluka)

BO: díky, Bobe, jaký je tedy čas?

Zdroj: http://www.usatoday.com/news/washington/20...t-service_N.htm

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Návštěvník Ondra

Když jsem jel včera z práce a poslouchal v autě zprávy, zrovna říkali, jaké milionové sumy dostává Obama každý měsíc od svých mecenášů na volební kampaň, a že teď se mu obzvlášť daří a bude si moci nakoupit více reklamních spotů, billboardů atd.

Tak jsem si vzpomněl na tuto diskusi na chronomagu, a říkal si, že kdyby měl potřebu mít nějaké drahé a luxusní hodinky (nejlépe několikery, že :-)), že by asi problém něco koupit z "reprezentativního" fondu nebyl... ale on asi tuto potřebu nemá... B)

Odkaz ke komentáři

Když jsem jel včera z práce a poslouchal v autě zprávy, zrovna říkali, jaké milionové sumy dostává Obama každý měsíc od svých mecenášů na volební kampaň, a že teď se mu obzvlášť daří a bude si moci nakoupit více reklamních spotů, billboardů atd.

Tak jsem si vzpomněl na tuto diskusi na chronomagu, a říkal si, že kdyby měl potřebu mít nějaké drahé a luxusní hodinky (nejlépe několikery, že :-)), že by asi problém něco koupit z "reprezentativního" fondu nebyl... ale on asi tuto potřebu nemá... B)

Já mám teorii, že ty hodinky od SS nemá jen tak z prdele a určitě budou mít nějakou funkci související s ochranou jeho osoby.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Barack Obama's Secret Service Chronograph

Tady máte specifikaci Obamových hodinek (kromě jeho obvyklých TAGů). Standardní používané v SS, Miyota OS-20 v čínském balení, za 210 babek k mání pouze pro zaměstnance SS.

Jak je vidět, žádné šuplíky na kondomy ani tlačítka k :nuke: hlavicím tam nejsou.

Nic extra, ale za ty prachy bych to asi vzal ;) Za kolik jsou k mání na e-bay? (jsem línej hledat)

Odkaz ke komentáři

Já to zas tak složité nevidím.

Když se na jeho kampaň skládají miliony lidí, posílají po pěti dolarech, tak mu je jasné, že by zbytečně riskoval články v médiích a nepříjemné otázky, kdyby nosil Pateky. Takhle nikdo nemůže říct ani popel. Má holt dost sebedůvěry i bez drahých hodinek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...