dykmore Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Dík moc, zase jsem chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Dávejte sem fotky, odkazy po čase nefungují a pak je to studium naprd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 45 minutami, straspol napsal: Dávejte sem fotky, odkazy po čase nefungují a pak je to studium naprd... Díky, vzal jsi mi to z tlamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 2 hodinami, Honza.manta napsal: Díky, vzal jsi mi to z tlamy. ...a voni to furt vystřelujou.... apšššš.... apšššš.... a je to jak když hrách na stěnu hází. Po pár měsících si chce jeden něco ověřit a odkaz je pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali333 Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Zdravím chlapi, viete prosím poradiť ako vyčistiť tento ciferník ? Skúšal som saponát + vlažnú vodu - žiaden efekt Potom som skúsil natvrdo odlakovač na nechty - žiaden efekt. Čističku nemám :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Na tom nie je čo čistiť, je to zoxidované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 ... a poškrábané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali333 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Sakra vdaka...veľmi sa mi páčil ten ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KusFalata Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Zdravím, chcel by som poprosiť o radu. Mám púzdro Prim Sport 1 z ktorého je vypadnutý armovací krúžok. Je proveditelné vrátiť ho na miesto bez vybrania sklíčka, alebo to nieje možné? Vopred vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Bohužel, armovací kroužek je umístěn pod sklem a slouží nebo napomáhá k těsnosti skla. Bez vyjmutí skla není možné ho zpět vložit. Spíš se nabízí otázka, jak se dostal ven? To muselo být i sklo vyjmuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 S těmi hodinkami se asi muselo stát něco podivného- ještě jsem neviděl vylítnout armovák DOVNITŘ... no ale já toho neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KusFalata Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 V takom stave som púzdro kúpil, po vyšrubovaní dýnka krúžok vypadol von spolu z vymezovacím krúžkom. Dokázal by si s tým hodinár poradiť, alebo potrebujem nové armovacie sklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Potřebuješ hodináře, aby Ti řekl co s tím. Pomohlo by, kdybys to pořádně vyfotil a plácnul sem, ať vidíme, o čem se bavíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KusFalata Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KusFalata Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 (upraveno) Sklíčko normálne drží na mieste. Upraveno 8. února 2021 uživatelem KusFalata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Nojo- ale natlačili ho tam bez armováku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Tohle znamená vylisovat sklo ven a nalisovat ho zpět s armovákem, ale vodotěsnost ti už nikdo nezaručí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Přesně tak. Akorát ještě zkontroluj, jestli se jedná o sklo vhodné pro armovací kroužek. Zevnitř by mělo mít po obvodu vybrané osazení, kam armovák zapadne. Pokud to tak není, bylo by fajn koupit nové sklo i s armovákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KusFalata Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Ďakujem za rady. Máte skúsenosti s týmto? https://www.nejpanskehodinky.cz/nahradni-dily/plastove-sklo-pro-hodinky-prim-sport-i--32-0-mm-32-2-mm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Je to druhovýroba. A prodává je vyučený zahradník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se