Přejít na obsah

Poradna PRIM

Doporučené příspěvky

Ty první prodává zdejší člen Tolja, jak už psal "Tea" zkus mu napsat a třeba se domluvíte.

Stav bych hodnotil jako hodně slušný.

Edit: Jinak ty první sport1 na www.ceske-kralovstvi.cz nejsou dle mě špatné. Stav odpovídá ceně.

Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

... třeba tomu budeš rozumět taky, když se budeš trochu vzdělávat, a ne se jenom s prominutím tupě ptát.

Začni tady:

http://www.parexo.cz/PS.pdf

zjistíš, kde se bere ta spousta krásvých číselníků, lunet, vložek lunet, a já nevím jaké havěti.

Pak mám ještě jednu prosbu: nepostuj sem ty sračky z českého království. Majitel je asi osoba ducha mdlého, protože vyhlásil hodinářskou soutěž a jak 3 první ceny byly fejky .... Zkus si to tady dohledat.

Odkaz ke komentáři

Vykašli se na autority, připrav se na koupi studiem materiálů tady na chronomagu, a pak hrrr na to. Stejně z toho potom budeš mít největší radost.

A ať máš čas se věnovat primkám, tady Ti postuji tu dementní soutěž:

http://www.ceske-kralovstvi.cz/soutez-odpoved,145.html

Odkaz ke komentáři

... třeba tomu budeš rozumět taky, když se budeš trochu vzdělávat, a ne se jenom s prominutím tupě ptát.

Začni tady:

http://www.parexo.cz/PS.pdf

zjistíš, kde se bere ta spousta krásvých číselníků, lunet, vložek lunet, a já nevím jaké havěti.

Pak mám ještě jednu prosbu: nepostuj sem ty sračky z českého království. Majitel je asi osoba ducha mdlého, protože vyhlásil hodinářskou soutěž a jak 3 první ceny byly fejky .... Zkus si to tady dohledat.

Ok díky, promiň, že se tupě ptám, jsem v tomto směru úplný laik, tak prosím trochu trpělivosti. Díky za stránky, ale ať koukám, jak koukám žádné rozdíly prostě nevidím co je Parexo a co originál. Ps: brýle nenosím a vidím dobře :-)

Odkaz ke komentáři

Zdravím taky začátečníka croucha - já taky nemám tisíce příspěvků ale pokouším se rozeznat u Prim Sportů I parexočína ciferníky hlavně podle písmena M ve značce PRIMMM. U těch originálních je to M uprostřed dotaženo až dolů a u parexočína se mi zdá že neé - prostě ta MMM se hlavně liší - to porovnávám především. Jsou i další rozdíly (ve tvaru pětiminutových indexů) ale těžko je dokážu takto v krátkosti popsat. 

Odkaz ke komentáři

Musíš si tady projet pěkně v české sekci vlákna týkající se Igenů a tam se vše dozvíš i s fotkama a pak i sám poznáš na první pohled šit ciferník z parexa. Má to jednu výhodu to čtení. Spousta fotek a tudíš inspirace a uděláš si i přehled.

Odkaz ke komentáři

Že Igeny nemaj chybu - myslím že jednu velkou mají - JSOU NÁVYKOVÝ ! :) :D :) Mám jenom dvoje - jedny origo černý a druhý anticoro renovační vínový a už mi svrbí ruka abych si pořídil třetí.

Odkaz ke komentáři

Igeny jsou pěkně nepříjemný hodinky, takový stádní řekl bych. Když nejsou ve stádě, je jim smutno, kdo to sakra má pořád shánět po všech čertech...kdyby aspoň měly reprodukční schopnost. Ale to né, furt jen slyším "pořiď nám ještě brášku, je nás málo" :death:

post-7874-0-01898300-1453414028_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...