guzmic Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Ty první prodává zdejší člen Tolja, jak už psal "Tea" zkus mu napsat a třeba se domluvíte.Stav bych hodnotil jako hodně slušný. Edit: Jinak ty první sport1 na www.ceske-kralovstvi.cz nejsou dle mě špatné. Stav odpovídá ceně. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 A ty červený se vám nezdají http://www.ceske-kralovstvi.cz/5285,prim-sport-1-no.2690.html. Ty se mi líbí asi víc. Ale vzal bych i ty černý možná. Kolik vydrží ten strojek při dobrém servisování ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Strojek je kvalitní a po servisu vydrží, spoustu let. Ty červený nejsou celé originál, minimálně ciferník je parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Aha díky a ty černé jsou originál ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Jenom se podivuje, jak tomu kluci rozumíte, smekám klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Ciferník je OK, korunka taky, ručičky nepoznám (na to jsou tu větší odborníci) a luneta se mi zdá taky OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 ... třeba tomu budeš rozumět taky, když se budeš trochu vzdělávat, a ne se jenom s prominutím tupě ptát. Začni tady: http://www.parexo.cz/PS.pdf zjistíš, kde se bere ta spousta krásvých číselníků, lunet, vložek lunet, a já nevím jaké havěti. Pak mám ještě jednu prosbu: nepostuj sem ty sračky z českého království. Majitel je asi osoba ducha mdlého, protože vyhlásil hodinářskou soutěž a jak 3 první ceny byly fejky .... Zkus si to tady dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Super díky, nevíš na koho se tedy obrátit, kdo je přes Prim sport I odborník, kdo by mi to ještě posvětil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Vykašli se na autority, připrav se na koupi studiem materiálů tady na chronomagu, a pak hrrr na to. Stejně z toho potom budeš mít největší radost. A ať máš čas se věnovat primkám, tady Ti postuji tu dementní soutěž: http://www.ceske-kralovstvi.cz/soutez-odpoved,145.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 ... třeba tomu budeš rozumět taky, když se budeš trochu vzdělávat, a ne se jenom s prominutím tupě ptát. Začni tady: http://www.parexo.cz/PS.pdf zjistíš, kde se bere ta spousta krásvých číselníků, lunet, vložek lunet, a já nevím jaké havěti. Pak mám ještě jednu prosbu: nepostuj sem ty sračky z českého království. Majitel je asi osoba ducha mdlého, protože vyhlásil hodinářskou soutěž a jak 3 první ceny byly fejky .... Zkus si to tady dohledat.Ok díky, promiň, že se tupě ptám, jsem v tomto směru úplný laik, tak prosím trochu trpělivosti. Díky za stránky, ale ať koukám, jak koukám žádné rozdíly prostě nevidím co je Parexo a co originál. Ps: brýle nenosím a vidím dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Zdravím taky začátečníka croucha - já taky nemám tisíce příspěvků ale pokouším se rozeznat u Prim Sportů I parexočína ciferníky hlavně podle písmena M ve značce PRIMMM. U těch originálních je to M uprostřed dotaženo až dolů a u parexočína se mi zdá že neé - prostě ta MMM se hlavně liší - to porovnávám především. Jsou i další rozdíly (ve tvaru pětiminutových indexů) ale těžko je dokážu takto v krátkosti popsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Pokud jde o sporty, sám se o radu obracím na Honzu Mantu, jeho úsudek sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Musíš si tady projet pěkně v české sekci vlákna týkající se Igenů a tam se vše dozvíš i s fotkama a pak i sám poznáš na první pohled šit ciferník z parexa. Má to jednu výhodu to čtení. Spousta fotek a tudíš inspirace a uděláš si i přehled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 jo jo Igeny nemaj chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Že Igeny nemaj chybu - myslím že jednu velkou mají - JSOU NÁVYKOVÝ ! Mám jenom dvoje - jedny origo černý a druhý anticoro renovační vínový a už mi svrbí ruka abych si pořídil třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Igeny jsou pěkně nepříjemný hodinky, takový stádní řekl bych. Když nejsou ve stádě, je jim smutno, kdo to sakra má pořád shánět po všech čertech...kdyby aspoň měly reprodukční schopnost. Ale to né, furt jen slyším "pořiď nám ještě brášku, je nás málo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Mám takový dotaz. Čím a jak prosím Vás leštíte sklíčka a pouzdra? Nechce se mi kvůli poškrabanému sklíčku běhat k hodináři a dotovat ho za něco co si myslím bych mohl zvládnout sám. Moc děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Zdar,používám zubní pastu a funguje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78601-leštění-sklíček/?p=1592770 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LToman Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Ahoj! Sháním nový ciferník do těchto hodinek. Poradíte mi? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se