Sonny919 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Radosť som nechcel kaziť, skôr poradiť/nasmerovať, keď už je to vo vlákne poradna prim zlato zlatom ostane a hodinky sú naďalej pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Kluci, je možné sehnat originální korunku na Prim Sport 1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Možné to je. Pár borců ještě bude mít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Slyšel jsem o kusech v ceně od 1.500,- do 2.000,- Kč Na živo jsem je neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Kdyby se rozhodl ji někdo odprodat (i mírně použitou), budu rád za nabídky formou SZ. Předem děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 23 hodinami, Jeronimo napsal: Slyšel jsem o kusech v ceně od 1.500,- do 2.000,- Kč Na živo jsem je neviděl. NOS to tak bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 V 1. 11. 2020 v 12:36, Adamsson napsal: Ok, taky už mě to napadlo, začnu obcházet zlatníky Aby měl taky soustruh a rádlovací kolečko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cenek Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 (upraveno) Ja mam podbne, kdysi koupeno na aukru, i s originalni krabickou a certifikatem. Dle meho to je limitka na zakazku k vyroci firmy, jsou to quartzky, jiz mi v eltonu jeste kdyz byli v Kotve menili baterii. Prikladam 2 fotky Upraveno 27. listopadu 2020 uživatelem cenek Chtel jsem citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cenek Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 V 8. 7. 2020 v 21:49, rimidalvlark napsal: Ahojte Primáci. Nevíte proč nikde na netu nemůžu dohledat tyto hodinky, ale s logem quartz nad sestkou? Všude jsou jen kameny nebo automatic nebo nic. A nevíte jak mohou být staré? Díky moc. Lada. Ten predchozi prispevek mel byt k temto hodinkam, nejak jsem blbe citoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Dobrý den vespolek, prosím znalé o radu. Jakou baterii koupit do cal.200? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 394 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 V 29. 11. 2020 v 16:09, Jeronimo napsal: 394 Jardo, díky Ta, co byla v hodinkách, neměla žádné označení. Mám vyměněno a hodinky šlapou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokodyl Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Ahoj, poradíte mi někdo, kde se dá sehnat těsnění do korunky Prim sport I? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Je tady o tom někde vlákno. Zkus pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 V 9. 12. 2020 v 22:55, Honza.manta napsal: Je tady o tom někde vlákno. Zkus pohledat. No já nevím jak kde,Já jsem spíš na klíčovky a špindle,bicí,moje radost/,bohužel jsem musel dělat všechno co kdo přinese,nemoh jsem si vybírat,jen ty budíky a obědy mě zdržovaly........zkrátka,nová korunka a krček.Nakupovat v součástkárně Saturn v Kolkovně byla radost,korunka Prim Sport 1 -6,50.....tenkrát hodně peněz,kdo si to pamatuje?Tady nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 V kterém roce chosé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokodyl Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 (upraveno) V 9. 12. 2020 v 22:55, Honza.manta napsal: Je tady o tom někde vlákno. Zkus pohledat. Já to vlákno asi našel, PRIM vodotesnost - České hodinky (hodinky Prim) - Chronomag fórum , ale nikde jsem nenašel, kde by se ty gumičky daly koupit - fakt by mi to moc pomohlo, jestli někdo víte. Díky moc Upraveno 19. prosince 2020 uživatelem Kokodyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Hola pacienti ! Parexo nebo Polsko ? dekuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 29 minutami, long napsal: Hola pacienti ! Parexo nebo Polsko ? dekuji za radu Ale jdi ty, víš moc dobře, že je to polák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se