Přejít na obsah

Poradna PRIM

Doporučené příspěvky

Chtěl bych si nechat renovovat PRIM Sport 2 jako svoje první hodinky (staré koupeny v bazaru). Bydlím kousek od Nového Města nad Metují kde mají svojí fabriku a těším se na ten "individuální přístup" na místě. Předem mám z Eltonu kalkulaci, s dýhou vyjde komplet renovace na 13k. Na nejpanskehodinky.cz je ale prodavají za 4,2k ale nejsou to originální díly (bylo mi napsáno emailem). Co by jste mi doporučili ?

I když za tuto cenu má člověk nové Steinharty se safírovým sklíčkem, ETA strojkem atd, tak nějak bych jako svoje první rád zvolil PRIM, ...

Doporučili by jste mi tuto volbu ?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jinak.

Pokud chces ceske primky, tak Elton.

Pokud chces cinske primky, tak Parexo.

Pokud chces neco echt a jses patriot, tak se pridej do LE.

A ted otazka:

Co vlastne chces?

Edit: slovosled

Co myslíte tím LE (limitovaná edice) ? To bude ofiko od Primu nebo jak to myslíte ?

Jinak zítra si jedu pro tyto, které chci nechat komplet GO. Snad bude strojek OK. https://www.sbazar.cz/sbazar013/detail/20536592-panske-hodinky-prim-natahovaci-13659

@ Primoš: s pí. Kmínkovou si píšu a domlouvám schůzku :-) nabízí mi ještě "duralovou lunetu s lumibodem" - můžete mi poradit co to přesně je ? Ptal jsem se jestli mají jiný materiál lunety ale toto mne překvapilo...

Díky moc za odpovědi, jsem total začátečník a každá rada super

Odkaz ke komentáři

Teď na to taky čumím. Jsi si jistej, že se jedná o renovaci PSII nebo ti nabídla i PS Igen

Jinak pár limitek na PSII se teď řeší v tomto vlákně, zatím se uvidí co z toho vyleze...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80610-bronzov%C3%A9-prim-sport-ii/page-22

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Napsala mi, cituji (poté co jsem se ptal na jiný matroš skla a lunety): "do tohoto pouzdra konstrukčně nelze dát jiné sklo než plastové. V nabíbce máme duralovou lunetu s lumibodem." Co to tedy znamená ? Od začátku jsme se bavili o PSII, dělala na to i kalkulaci.

Chlapy, můžete mrknout na ten bazoš ze kterýho mam objednany stary zda se vám zdá OK viz. výše ?

Díky

Odkaz ke komentáři

No jsou docela odrbaný, ale pouzdro je z červených PSII, takže jsou lidi co za něj zaplatí i v tomto stavu, protože z vrchní strany nevypadá nejhůř. Je to ale logicky bast, ta zrezlá ručka nevěstí nic dobrýho.

Pokud jsi chtěl něco na renovaci, tak by ti býval stačil strojek, případně nějaký humberta z aukra za 150,- za tohle dáš zbytečně 500,- i když to pouzdro nějakou cenu má, pokud bys měl červenej cifr do něj....

Odkaz ke komentáři

Tak duralová luneta s lumi bodem byla chyba od pí. Kmínkové, nicméně chystá se na PSII nerezová luneta:

Dobrý den,

V současné době se pracuje na novém výkresu a poté se budou dělat zkušební vzorky. Cena této lunety bude 3800,-Kč bez stupnice. Frézovaná stupnice 2800,-Kč nebo laserovaná stupnice 1200,-Kč.

Přeji hezký den

Michaela Kmínková

Odkaz ke komentáři

Tak duralová luneta s lumi bodem byla chyba od pí. Kmínkové, nicméně chystá se na PSII nerezová luneta:

Dobrý den,

V současné době se pracuje na novém výkresu a poté se budou dělat zkušební vzorky. Cena této lunety bude 3800,-Kč bez stupnice. Frézovaná stupnice 2800,-Kč nebo laserovaná stupnice 1200,-Kč.

Přeji hezký den

Michaela Kmínková

6600 za lunetu? Není to trochu moc?
Odkaz ke komentáři

6600 za lunetu? Není to trochu moc?

Já bych to dal rovnou na deset, ať je to víc kulaté :D Vy se smějete, ale takové Seiko MM300 mají lunetu taky drahou! Nebo třeba potápky od Omegy. Tak proč ne Elton na PS2? :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...