Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Koukám na to a díky tomu vyblitýmu cifru a lesklýmu pouzdru úplně zaniká jedna z top vlastností IWC a tou je antireflex.

K autu sednou akorát tak barevně, ta keramika moc tool není.

Paradoxně tak ty hodinky i tu káru sráží z toolu do polohy "masírka", což k Tobě, Streete, nejde. S tím nejezdíš jen do cafe cafe ne?

Edit: možná je to dojem jen z fotek a asi dostanu za ten názor po čuni, ale vypadají jak PVD Seiko 5.

Edit, sorry za adresaci (dík za opravu), ale to je fuk, šlo o tool užití auta :D

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Koukám na to a díky tomu vyblitýmu cifru a lesklýmu pouzdru úplně zaniká jedna z top vlastností IWC a tou je antireflex.

K autu sednou akorát tak barevně, ta keramika moc tool není.

Paradoxně tak ty hodinky i tu káru sráží z toolu do polohy "masírka", což k Tobě, Cyrile, nejde.

Cyrile? :D

Je videt, ze Cyril uz v nekterych vypestoval Pavlovuv reflex ;)

Odesláno

Dneska dorazil pošťák z Dójčlandu s trochou titanu ze švýcarského kantonu... úžasné, prostě tak jak psali kolegové přede mnou. A teď mě omluvte, jdu se s nimi trochu počochnit...

Odesláno

Kurnik a z ceho si poznal,co to je za auto??

To spíš ví, co sem pořád Street fotí :D

To si nepamatuju. Ne ne, z tech fotek tady je to jasne. Jsem automil. To maskacove Maserati postnute tady nedavno jsem taky poznal hned. Kdyby mi to jen slo i v praci, tak jak mi jdou tyhle kraviny. :)

Odesláno

To si nepamatuju. Ne ne, z tech fotek tady je to jasne. Jsem automil. To maskacove Maserati postnute tady nedavno jsem taky poznal hned. Kdyby mi to jen slo i v praci, tak jak mi jdou tyhle kraviny. :)

:notworthy:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...