cretino Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 No mal by si si inovovat podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Pro dnesek padla... Moje EDC. Premyslim, co jineho bych chtel, ale vzdycky mi z toho vyjde, ze expy jsou (prozatim) tou nejlepsi volbou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Jsem zpátky u nás, tak to tady nasypu všechno najednou (i tak jde o výběr). Je toho za celý týden, tak se omlouvám za množství. Vzhledem ke vhodnosti užití v jakékoliv situaci, jsem nejspíš konečně našel ty pravé NAFURT !!! Dneska už byly zase na tahu a ve standartních pracovních podmínkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Pověst o Samurajích asi moc nelhala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Dnes na hadru a jak jim to sluší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Jsem zpátky u nás, tak to tady nasypu všechno najednou (i tak jde o výběr). Je toho za celý týden, tak se omlouvám za množství. Vzhledem ke vhodnosti užití v jakékoliv situaci, jsem nejspíš konečně našel ty pravé NAFURT !!! Dneska už byly zase na tahu a ve standartních pracovních podmínkách.Super, to byl krásnej vejlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Secte dost dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Jsem zpátky u nás, tak to tady nasypu všechno najednou (i tak jde o výběr). Je toho za celý týden, tak se omlouvám za množství. Vzhledem ke vhodnosti užití v jakékoliv situaci, jsem nejspíš konečně našel ty pravé NAFURT !!! Dneska už byly zase na tahu a ve standartních pracovních podmínkách.Úžasný výlet s ještě lepšíma hodinkama, tyhle kousky budou časem asi moji další zastávkou v rolexkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Dnes byl takový barevnější den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Dnes byl takový barevnější den Upraveno 19. února 2014 uživatelem addalbert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Jsem zpátky u nás, tak to tady nasypu všechno najednou (i tak jde o výběr). Je toho za celý týden, tak se omlouvám za množství. Vzhledem ke vhodnosti užití v jakékoliv situaci, jsem nejspíš konečně našel ty pravé NAFURT !!! Dneska už byly zase na tahu a ve standartních pracovních podmínkách. Moc pěkné, cestovateské hodinky v akci. Tak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 :-) Kdyby nebyly tak obrovské, tak bych řekl, že je to Marine 38 U nás deštivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Hezké fotky mobil nezvládá, tak je nechám tvářit jako umělecké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Už je mám skoro rok, zázrakDoufám, že teď už mi taky vydrží aspoň rok. Popsal bych to úplně stejně, až na korunku, která tlačí, prostě super univerzály.Dneska jsem měl vostrej trojboj - finančák, magistrát kvůli řidičáku a pak Ikea se ženou.Ale přežil jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Dneska snad raději pracovat, než sledovat hokej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 TO sect: opravdu pěkná fotka. Je vidět, že si ty hodinky umíš užít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 TO sect: opravdu pěkná fotka. Je vidět, že si ty hodinky umíš užít.[/url]Já bych se asi zbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Já bych se asi zbláznil Třeba ne. Zkus hodit svoje Grahamy do nějakýho hrnce, až zase budeš kuchtit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 zkouším jak veliký dárek pro manželku vybrat, 38 vers 31mm, nakonec vyhrál menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky