tico1 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Všetko je OK, puzdro nemá chybu... k pohodlnosti nosenia snáď len "legendy nelhaly"
FiXilVer Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Uz tri tyzdne brazdim mesacnu krajinu s Gshockmi 1
mlsoun1 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiribartl Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 . . . a už tam nepůjdu (omluvte kvalitu - foceno mobilem). K svému budoucímu výročí jsem si předčasně udělal radost. Díky kluci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Vit Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 . . . a už tam nepůjdu (omluvte kvalitu - foceno mobilem).K svému budoucímu výročí jsem si předčasně udělal radost. Díky kluci Moc hezké, gratuluju.
mlsoun1 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 . . . a už tam nepůjdu (omluvte kvalitu - foceno mobilem).K svému budoucímu výročí jsem si předčasně udělal radost. Díky kluciTož gratuluji Jirko,zajímavý hodinky
Jiribartl Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Před časem jsem měl ty krásné GMT Eterny a hloupě jsem je prodal, a stýskalo se mi po nich, tak to je náhrada. Díky kluci
Tazz Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 ...a ještě jednou, tentokráte bez sklíčka modrá je dobrá jakože mám radši chrona a bez otočné lunety, tak tyhle krásně modré hydry bych i kousnul
patprom Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Moony v Budapešti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Jiribartl: Nadhera, gratulace.Ja se seznamuju s novym fotakem. Damaska by konecne vyhledove mohly vypadat i na mejch fotkach jako pekny hodinky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem Micey
Jiribartl Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Damaska jsou pěkný hodinky, dnes jsem je okukoval
siwi Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 modrá je dobrá jakože mám radši chrona a bez otočné lunety, tak tyhle krásně modré hydry bych i kousnul Ba, ba, modrá je přímo famózní. Hlavně na slunci
mazzi Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 na leve.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Igicz Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Taky jsem rád, že si Jirka udělal radost Eternou. Aspoň mi pustil FC:) Rychlotmavocvak mobilem. 1
Ondrej71 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Stále Pionýry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mikkes Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 po delší době seiko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky