misoo Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Na návštěvě u NestuTie zlte Fortisky hruza, velky omyl podla mna... Ale ostatne... Vyloha Fortisu ma silny kozmonauticky naboj, uz len prilba tam chyba... Vedel by som si este vybrat...
Pavel K. Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Vyloha Fortisu ma silny kozmonauticky naboj, uz len prilba tam chyba...I přilba byla, ale nevešla se na fotku 1
michalval Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 vintážní quartzky mega small.jpgJsou pořád parádní, úplně se mi zastesklo
Návštěvník dabelM Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Dnes Pilotky na cestě pro citróny a med....
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Dnes Pilotky na cestě pro citróny a med....Tyhle hodinky maji strasne hezky dekorovanej strojek,to se fakt povedlo.
patprom Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Dneska PO zkušebně na natu a není to špatné :-) 2
McStinger Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Tie zlte Fortisky hruza, velky omyl podla mna... Ale ostatne... Vyloha Fortisu ma silny kozmonauticky naboj, uz len prilba tam chyba... Vedel by som si este vybrat... Mne sa tie žlté Fortisy naživo nezdajú najhoršie. Konzervatívne zrovna nie sú, ale tak na dovolenkovanie fajn. Ja dnes naostro:
instant Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Né,SBBN015 snad si mu neuveril? ved to je najvacsia klasika medzi quartz divermi Moje prve JDM F. fuj, co je to modre na ruke? bol si s tym u doktora? Mne sa tie žlté Fortisy naživo nezdajú najhoršie. Konzervatívne zrovna nie sú, ale tak na dovolenkovanie fajn. Ja dnes naostro:WP_20141005_005s.jpg kua a na to cervene vzadu mas zbrojak?
Doporučené příspěvky