Locque Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Rybíz: na tom rubberu maj fakt šmrnc. Tedy ne, že by jinak neměly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Polívčička ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 s Meistrem na kávěJMHK_9007.jpgpěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 A tak nejsou špatné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 pěknýDíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Celý týden vitamín "B" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ....jsou to jen hodinky. Mam jine priority v životě. Nemam potíže nosit odrena plastová Casia, ktera mi žena koupila pred 20ti lety. Důležité pro mne jsou jen vintage kousky z dědictví. Seika mam rad kvuli poměru cena-výkon a některé designy jsou supr. Mam rad Japonsko, jejich designy atd. Stejne me ale baví Damasko, jejich preciznost, jednoduchost, důraz na detail a strohost. ...Seika mám je o pár měsíců déle než DA34....cítím se občas jako multipič. Předpokládám, že z mé reakce na tvůj post bylo dostatečně jasné, že mělo jít o nejapný vtip Mně totiž celé to přetahování, co je lepší, přišlo směšné. Navíc tím stoupl můj zájem o značku Damasko, kdy jsem začal podrobněji studovat paletu jejich modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Jsem si udelal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Monopič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ...a začíná víc jak týden prázdnin!!! Na ruce volnočasovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Expy na horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Expy na horách super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Chrona ... včera zkoušeno přes pilotní bundu, dnes přezuto na Zrniča ... jinak neskromně se pochválím, že dnešní fotka se obzvláště povedla . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Davide, tak tys je opravdu vytáhl na denní světlo?? . Já myslel, že je to takové škádleníčko, všichni o nich u tebe mluví, ale nikdo je neviděl naživo . Jsou fakt pěkný a těším se, že si je razu "omakám" naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Co blbneš??? Normálně je nosím, tak 3-4x v týdnu, střídám je s jinými hodinkami . Jinak jsou fakt krásné, ale jak je vidno na další fotce tak denní světlo dělá zázraky a krásně ty hodinky zvýrazní. Co se týče Štajnů, tak day/date je hodně návykovej. Nemám jim co vytknout, do 1.000? paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ...všichni o nich u tebe mluví, ale nikdo je neviděl naživo ...Já je viděl, dokonce jsem se jich směl i dotknout, a jsou opravdu krásné Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Si dělejte kozy wolowé ... Vojto, jinak máš SZ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky