Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

....jsou to jen hodinky. Mam jine priority v životě. Nemam potíže nosit odrena plastová Casia, ktera mi žena koupila pred 20ti lety. Důležité pro mne jsou jen vintage kousky z dědictví. Seika mam rad kvuli poměru cena-výkon a některé designy jsou supr. Mam rad Japonsko, jejich designy atd. Stejne me ale baví Damasko, jejich preciznost, jednoduchost, důraz na detail a strohost.

...Seika mám je o pár měsíců déle než DA34....cítím se občas jako multipič.

Předpokládám, že z mé reakce na tvůj post bylo dostatečně jasné, že mělo jít o nejapný vtip  :D Mně totiž celé to přetahování, co je lepší, přišlo směšné. Navíc tím stoupl můj zájem o značku Damasko, kdy jsem začal podrobněji studovat paletu jejich modelů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davide, tak tys je opravdu vytáhl na denní světlo?? :clap: . Já myslel, že je to takové škádleníčko, všichni o nich u tebe mluví, ale nikdo je neviděl naživo :lol2: . Jsou fakt pěkný a těším se, že si je razu "omakám" naživo.

Odkaz ke komentáři

Co blbneš??? :D

Normálně je nosím, tak 3-4x v týdnu, střídám je s jinými hodinkami :) . Jinak jsou fakt krásné, ale jak je vidno na další fotce tak denní světlo dělá zázraky a krásně ty hodinky zvýrazní. Co se týče Štajnů, tak day/date je hodně návykovej. Nemám jim co vytknout, do 1.000? paráda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...