Návštěvník dabelM Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 To jsou fotky z výstavy Brána do vesmíru ? Jaké jsou tvoje dohmy, stojí to za to ? Chtěl bych se tam zajet podívat příští víkend a oslavit rok s Moonwatches.
McStinger Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Vybral som sa na cesty, tak som nasadil dlho odpočívajúce worldtimery.
Vit Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 (upraveno) Velmi pěkná fotka.Když se daří,tak se daří. pěkně ti to patinuje. A ladí s meshem. Dnes A1..... Víte, dobrý je slabé slovo. Díky, nedáme všichni tři nějaké malé posezení v UH? Vite, paradni fotka. Ja obhlizim budouci urodu. Děkuju. ...sněhodrtiče. Kua Tome, kde to proboha žiješ? My si tu fotíme kvetoucí stromy a ty na nás se sněhem. Nádherná fotka bez výhrad.I když o tom lícování minutové ručky v tomto okamžiku by se dalo polemizovat. Díky Marku, je to foceno zespoda (ne kolmo na číselník), takže je to uznatelné. Takových fotek tu moc není. Nádhera! Moc děkuju. Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem Vit
Kid_A Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Pořád.(až teď jsem si všiml, jak jsem dobrý (minutovka a vteřinovka vs. indexy)) moc pekne
petr10 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Jo jo mas dve moznosti na vyhlad v Bratislave a to je ten Slavin a este Koliba / mam rad ten vyhlad / Aha, tak příště směr Koliba. Díky
Návštěvník dabelM Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Dnes odpoledne při sledování závodu F1 z Bahrajnu GMT Master II.
kdojinej Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Věšíš záclony nebo svlíkáš partnerku?
mlsoun1 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Manželku jsem odvezl do Sanatoria a nasadil Nautily
Filip.J Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Dnes již od rána zlatíčkaParáda, Mlsoune! -------------------------------Za 6 minut z Folimanky přes hradby Vyšehradu až k sanatoriu, otočka za Barranďákem a zpátky z Dvorců po schodech na Kavky s jedinou zastávkou na focení... považuji tohle odpoledne za úspěšné
Pjurcik Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Dalsi v rade na vetrani. Tentokrat pracovni "skoro vintage"... Od zitra zase na cestach, ostatni musi pockat.
Jeronimo Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Díky, nedáme všichni tři nějaké malé posezení v UH?Klidně, jsem pro ...Ještě jeden večerní cvak.
Doporučené příspěvky