Akam Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Říkal mi kamarád, že si koupil nové hodinky, ale že se mi určitě nebudou líbit, protože jsou to Diesely. Tak mu říkám, že hlavní je, že se líbí jemu.Ale to jsem netušil, co přijde...začínám si myslet, že má nějaký komplex (soudě i podle monstrózního mobilu)Ty kjavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Říkal mi kamarád, že si koupil nové hodinky, ale že se mi určitě nebudou líbit, protože jsou to Diesely. Tak mu říkám, že hlavní je, že se líbí jemu.Ale to jsem netušil, co přijde...začínám si myslet, že má nějaký komplex (soudě i podle monstrózního mobilu) Při pohledu na tyto hodinky mě napadají 2 otázky: 1) Proč má na všech ukazatelích stejný čas?2) Jak dlouho bude trvat přenastavit tyto hodinky na zimní čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 (upraveno) To je ako s tym vtipom: ked si pani cvakne dva listky v MHD a sa jej chlapik pyta, ze preco si cvakla dva za sebou ???A ona odpoveda: ze keby jeden stratila tak ma este druhy. A on sa opyta: a co ak stratite aj ten druhy ?? A ona na to:sak ma este elektricenku Na zimny čas si kupis druhe hodinky s kozusinou Při pohledu na tyto hodinky mě napadají 2 otázky: 1) Proč má na všech ukazatelích stejný čas?2) Jak dlouho bude trvat přenastavit tyto hodinky na zimní čas? Upraveno 9. května 2015 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Prima sobotu všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Víš, co mi na to řekl? "Mně se prostě hrozně líbí, hned mi padly do oka" Pocitově to bylo jako mít na ruce puk nebo popelník.Tak hlavně aby mu nepadly na nohu, přerazily by mu nárt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Na cestě do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 (upraveno) Ještě jedna včerejší. Upraveno 9. května 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Na cestach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Neni nad ceskou rucni praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Let's go Canada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Ještě jedna včerejší. Moc povedena fotka! Ja vcera cestou ze Sumavy: Dneska asistuju pri udrzbe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Kloubiku, muzu taky poprosit o nejaky info o tom singlu? Klido do vlakna Bike, diky a sorry za OT.tl Jasne, poslu. Psal jsem kdysi davno neco k tomu na bike-forum, jestli to najdu tak to sem hodim, kdyby ne, tak neco pres tyden dam dohromady. A pridam jeste jednu Sumavu a Lipno: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Trochu zmeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Dnes je pekne, takze Polarky na kozi od Anelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Moc povedena fotka! Moc děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Na bundu jim to taky sluší:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Dnes me naramne bavej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky