emef Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Na tyhle se moc těším na živo. V poslední době jedeš moc pěkně . emef: Gratulačka! Funglovky? Gratulace jaké jsou ' naživo" ? Díky, kucí. Narazil jsem na na ně na britským ebayi, nejsou nový, ale zánovní, tak jsem je vzal na zkoušku. Už dlouho mi Chr.Ward vrtá hlavou, tak jsem chtěl zkusit, jestli to je naživo fakt taková pecka, jak je vychvalujou.A musim říct, že jsem velmi příjemně překvapenej. Jsou to leštěnky. A neni to jenom tou keramikou. Tah je příjemnej a spona je fakt prďácká. Zatim jenom první dojmy, uvidíme.
jenik77 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 díky moc! tah je podle mě nejlepší, ale řemen má taky hodně do sebe.Krása, ten řemen je pecka!
Hami8 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Ráno jsem nasadil oblíbené SMP...ale pak dorazil pošťák, dovezl novou akvizici a máme radost Jsou fakt parádní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Verses Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Jaký máte názor na tyto Omegy? Nejsou moje - jen půjčené. Sent from my iPhone using Tapatalk
RC3 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 StefanM, su viac nez dobre! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Ja dnes kedze to je moj 500 prispevok takto:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Waya03 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Sedí jako ulitý. Věčná škoda že je to jen "baterka".
Potkan Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Jaký máte názor na tyto Omegy? Nejsou moje - jen půjčené. Jsou super, idealni ke kosili. Skoda, ze nejsou moc k videni. Ve verzi bez chrona mi pripadaji spis jako damsky, ale tyhle jsou na chlapskou ruku idealni. Takovy trochu vintage look, hodne vyrazny a nevsedni. Podle me na ne musi mit nositel vek. Upraveno 9. září 2015 uživatelem Topkan
Návštěvník dabelM Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Cesta ze školení... Sent from my iPhone using Tapatalk
Verses Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Jsou super, idealni ke kosili. Skoda, ze nejsou moc k videni. Ve verzi bez chrona mi pripadaji spis jako damsky, ale tyhle jsou na chlapskou ruku idealni. Takovy trochu vintage look, hodne vyrazny a nevsedni. Podle me na ne musi mit nositel vek.Na obrázku se mi moc nelíbily, ale naživo mají něco do sebe. Trochu art deco. Celkem masivní a těžký. S věkem souhlasím. Díky za odpověd. Upraveno 11. září 2015 uživatelem filo-boxer
busdriver Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Dneska DA38 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Dneska DA38 To je sakra dobrý! Jak slouží? :-)
warann Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Eště pár let zde a možná se naučím sem tam udělat i fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Jsou super, idealni ke kosili. Skoda, ze nejsou moc k videni. Ve verzi bez chrona mi pripadaji spis jako damsky, ale tyhle jsou na chlapskou ruku idealni. Takovy trochu vintage look, hodne vyrazny a nevsedni. Podle me na ne musi mit nositel vek. Doufám že to je fotka do kalendáře. Upraveno 11. září 2015 uživatelem filo-boxer
busdriver Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 To je sakra dobrý! Jak slouží? :-) Nedalo mi to a ani ne po tejdnu co jsem je od Tebe vzal, tak sem začal řešit reklamaci. V Damasku uznali a vyměnili pouzdro za nový. Včera sem si je vyzvedl v Chronoshopu, takže spokojenost
roura74 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Topná sezóna začíná Sent from my iPhone using Tapatalk
Kristian.nov Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Nedalo mi to a ani ne po tejdnu co jsem je od Tebe vzal, tak sem začal řešit reklamaci. V Damasku uznali a vyměnili pouzdro za nový. Včera sem si je vyzvedl v Chronoshopu, takže spokojenost Tak paráda! To mám radost, že to tak dopadlo... Vypadají skvěle!
Doporučené příspěvky