Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na tyhle se moc těším na živo. V poslední době jedeš moc pěkně ;).

emef: Gratulačka! Funglovky?

Gratulace :) jaké jsou ' naživo" ?

Díky, kucí. :)

Narazil jsem na na ně na britským ebayi, nejsou nový, ale zánovní, tak jsem je vzal na zkoušku. Už dlouho mi Chr.Ward vrtá hlavou, tak jsem chtěl zkusit, jestli to je naživo fakt taková pecka, jak je vychvalujou.

A musim říct, že jsem velmi příjemně překvapenej. Jsou to leštěnky. A neni to jenom tou keramikou. :) Tah je příjemnej a spona je fakt prďácká. Zatim jenom první dojmy, uvidíme.

Odesláno

Ráno jsem nasadil oblíbené SMP...ale pak dorazil pošťák, dovezl novou akvizici a máme radost :) Jsou fakt parádní.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Jaký máte názor na tyto Omegy? Nejsou moje - jen půjčené.

Jsou super, idealni ke kosili. Skoda, ze nejsou moc k videni. Ve verzi bez chrona mi pripadaji spis jako damsky, ale tyhle jsou na chlapskou ruku idealni. Takovy trochu vintage look, hodne vyrazny a nevsedni. Podle me na ne musi mit nositel vek.

De%2BVille%2BX2%2BCo-Axial.jpg

Upraveno uživatelem Topkan
Návštěvník dabelM
Odesláno

Cesta ze školení...

5cc8ebe40cd9c65efc630ecc560a5cfe.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Jsou super, idealni ke kosili. Skoda, ze nejsou moc k videni. Ve verzi bez chrona mi pripadaji spis jako damsky, ale tyhle jsou na chlapskou ruku idealni. Takovy trochu vintage look, hodne vyrazny a nevsedni. Podle me na ne musi mit nositel vek.

Na obrázku se mi moc nelíbily, ale naživo mají něco do sebe. Trochu art deco. Celkem masivní a těžký. S věkem souhlasím.  

Díky za odpověd.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno (upraveno)

Doufám že to je fotka do kalendáře.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

To je sakra dobrý!

Jak slouží? :-)

Nedalo mi to a ani ne po tejdnu co jsem je od Tebe vzal, tak sem začal řešit reklamaci. V Damasku uznali a vyměnili pouzdro za nový. Včera sem si je vyzvedl v Chronoshopu, takže spokojenost :)

Odesláno

Nedalo mi to a ani ne po tejdnu co jsem je od Tebe vzal, tak sem začal řešit reklamaci. V Damasku uznali a vyměnili pouzdro za nový. Včera sem si je vyzvedl v Chronoshopu, takže spokojenost :)

Tak paráda! To mám radost, že to tak dopadlo... Vypadají skvěle! 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...