ondralbc Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Vecerni prochazka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Leteckej vecer - Spitfire vs. Air King Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2015 uživatelem Kid_A
kotuc20 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Dneska DA38Tak D nemajú chybu ale S tým koženým nato sú neskutočne krásne. Zase budem mať O čom snívať. Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku
warann Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Njn, prostě mě stále baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Nedalo mi to a ani ne po tejdnu co jsem je od Tebe vzal, tak sem začal řešit reklamaci. V Damasku uznali a vyměnili pouzdro za nový. Včera sem si je vyzvedl v Chronoshopu, takže spokojenost To je ten případ opryskaneho Damestu na vnitřní straně nožek? To bylo jednoznačně na výměnu a je dobře, že se to udělalo a je in Ordnung výrobce nepindal a ihned měnil. Paráda. Bo jsou fajne.
JR_2010 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Doufám že to je fotka do kalendáře.Ježíši to snad doufám ne
sect Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 A dívala ses tam? Zatím jsou fotky tak na prvních 14 dní.....
Potkan Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 To neni moje fotka, je z netu, takze do kalendare asi nee..
busdriver Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 To je ten případ opryskaneho Damestu na vnitřní straně nožek? To bylo jednoznačně na výměnu a je dobře, že se to udělalo a je in Ordnung výrobce nepindal a ihned měnil. Paráda. Bo jsou fajne. Jj, jsou to ony. Taky z nich mám teď o to větší radost
sect Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 To neni moje fotka, je z netu, takze do kalendare asi nee..Škoda, ty barvy jsou super.
JR_2010 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 To neni moje fotka, je z netu, takze do kalendare asi nee..Promiň, ale nedá mi to, těma půjčenýma na ruce jsi si 100% jistý? Snad je to jen blbá fotka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Verses Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Promiň, ale nedá mi to, těma půjčenýma na ruce jsi si 100% jistý? Snad je to jen blbá fotka... bitmap.pngJojo, ta moje je rychlovka pod umělým světlem, zatímco ta druhá je profi reklamní. Fejkujou se vůbec fullgoldy (asi naivní otázka, že?)?
prischera Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 A dívala ses tam? Zatím jsou fotky tak na prvních 14 dní..... Ses mě trochu dotknul ale je pravda, že zatím je to docela slabý
siwi Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Ses mě trochu dotknul ale je pravda, že zatím je to docela slabý Spíš bych řekl, že nároky na kvalitní fotky se tu rok od roku zvyšují.
sect Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Ses mě trochu dotknul ale je pravda, že zatím je to docela slabý Však ty dvě fotky myslím tvoje.
prischera Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Spíš bych řekl, že nároky na kvalitní fotky se tu rok od roku zvyšují. Nemyslím, letos klesl počet přispěvatelů na třetinu. A výrazně klesl počet modelů. Zatím je to nudnej mainstream, moje fotky nevyjímaje. Nějak mi tam letos chybí štáva. Nebude špatný, ale zatím je tam jen opravdu málo výjimečných fotek.
Alexion Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ešte trošku mainstreamu z dnešného dna
stando Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Dnes Aqualand Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky