Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Doma na mě čekal balíček od paní pošťačky - tenhle oyster od stejného výrobce je mnohem pohodlnější, tenčí a lehčí než ten super engineer. A nerad to říkám, ale řekl bych, že i líp vypadá...

Nerad to rikam Filipe, ale takhle je to fakt hrozny...ALE kdyz budes chtit tak ten oyster od tebe rad koupim... :D

Odesláno

Doma na mě čekal balíček od paní pošťačky - tenhle oyster od stejného výrobce je mnohem pohodlnější, tenčí a lehčí než ten super engineer. A nerad to říkám, ale řekl bych, že i líp vypadá...

Tak tak Filipe ideal na SKX

post-13022-0-47383300-1472103464_thumb.jpeg

Odesláno

Tak tak Filipe ideal na SKX

Kluci, ty tahy jsou ze StrapCode? Jak dlouho jim trvá doručení?

Odesláno

Nerad to rikam Filipe, ale takhle je to fakt hrozny...ALE kdyz budes chtit tak ten oyster od tebe rad koupim... :D

:crying_anim: SZ a díky Chronomagu!

Ne, ty moje jsou od Seikoprince z eBay, doručení trvalo 5 dní - na druhý pokus přes Českou poštu. GLS to napoprvé nedoručili a vrátili odesílateli  :taz:

Odesláno

Šumne to maš Vite :-)

Děkuju

Marku, pokud bys objednával ze Strapcode, dej prosim vědět. Přidal bych se asi se Super Jubilee 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...