Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pauza v hangaru7.... mám pocit, že se rakušáci zbláznili, téměř celé rakousko je povolená stovka a do toho se najdou šoumeni co jedou pro jistotu 85.....vpravo prázdno, ale neuhnou. Toto mě ničí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pauza v hangaru7.... mám pocit, že se rakušáci zbláznili, téměř celé rakousko je povolená stovka a do toho se najdou šoumeni co jedou pro jistotu 85.....vpravo prázdno, ale neuhnou. Toto mě ničí...

Tohle mě tam nasírá denně, ještě třeba vůbec neblikají při zastavování a hlavně v zatáčkách, kdy jedou po hlavní a napojují se k zatáčce dvě vedlejší cesty. :raygun:

Odesláno

Tak po delší době přidám foto z poza volantu nějakého veteránu. Tentokrát hasičský Steyr a Helvetie.

Perfektně sladěno  :thumbsup_anim:

Den a noc :)

Už tu na ně chvíli koukám a musím říct, že jsou opravdu fantastické. Dodatečně gratuluju.

Morgen

Dobře, že mé bejvalky skončily v rukou člověka, který je fotí :)

I dnes:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Koukám, že já svoje déčka nebudu mít vůbec důvod vytáhnout. Z Tvých fotech je budu mít denně na očích :D

To by ovšem byla škoda. Na očích není totéž jako na ruce :D

Odesláno

Dnes prišlo niečo, pre pôžitkárov 64a00cb36aff781429388e6b73f18559.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...