Almi Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 ešte stále v práci...hĺbková analýza ako inak ako s potápkami
AndyAaron Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) super Andy. To je vintaz nebo reedice?Je to reedice, coz pro strelce jako jsem ja je ideal. Vypadaji vintazne, ale odpada tim strach o to, v jakem stavu budou. Protoze popravde receno, ve starych hodinkach se prd vyznam Planuju vic fotek a podrobnejsi popis. Stay tuned Edit: At jen nekecam, dnes chrono patek Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem AndyAaron
AKUC Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Je to reedice, coz pro strelce jako jsem ja je ideal. Vypadaji vintazne, ale odpada tim strach o to, v jakem stavu budou. Protoze popravde receno, ve starych hodinkach se prd vyznam Planuju vic fotek a podrobnejsi popis. Stay tuned Edit: At jen nekecam, dnes chrono patek pekné ANDY pekné ...
AndyAaron Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Double dik Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem AndyAaron
zbuddy Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Je to reedice, coz pro strelce jako jsem ja je ideal. Vypadaji vintazne, ale odpada tim strach o to, v jakem stavu budou. Protoze popravde receno, ve starych hodinkach se prd vyznam No, zas tak špatné to s Tebou není, z prostého pobíječe much ses vypracoval ;-)
Igicz Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Měříme počasí nepočasí. Sent from my iPhone using Tapatalk
AndyAaron Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) @zbuddy Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem AndyAaron
Jeronimo Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Je to reedice, coz pro strelce jako jsem ja je ideal. Vypadaji vintazne, ale odpada tim strach o to, v jakem stavu budou. Protoze popravde receno, ve starych hodinkach se prd vyznam Planuju vic fotek...Andy i mě se líbí. Na mé ručičce by vypadaly určitě parádně. ....SKX399
AndyAaron Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Andy i mě se líbí. Na mé ručičce by vypadaly určitě parádně. ....SKX399Diky. Podle fotek to vypada, ze budeme mit podobnou velikost ruky. Takze si myslim, ze by ti sedly paradne. Navic ji nemas tak chlupatou, to by byly teprve fotky! Jinak kdyz vidim ty tve paradni 399, tak uz se fakt tesim na ty svoje
AndyAaron Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Omlouvam se za dalsi double. Tapatalk zas dnes perli :-/ Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem AndyAaron
Doporučené příspěvky