ave1112 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Proste moje milovane PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) To máte v Košicoch ťažké na Orave už týždeň Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Slavomír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Na rodinnou oslavu moje oblíbené hranáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 AKUC: díky. Ještě by to chtělo jiný tah/náramek na ne. Má představa je jubilee, ale nevím zda něco bude pasovat aby byly koncovky k pouzdruano chce to ešte jubilee, je to japonec tak možno niečo tam bude pasovať od seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Přezuto na jubilee a po dlouhé době oheň v krbu. Hezká sobota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Nejnovější přírůstek do sbírky na pohodlném NATO strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Vypada to skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Doplněn potápkový stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Clovek by nerekl, ze kvartzky me muzou tak bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Steiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Dnes trochu vintage Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem ARMAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 homage california Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Steinypáčia sa mi, titanky na mňa ešte určite čakajú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 homage californiacali_20161203_094115.jpgsadnú ti, dobrá fotka a pekný remeň ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 .jeste jednou wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 zítra budeme mít výročí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Jo ty davosy jsou urcite fajn pilotky, ale mely by mi chybet...nemyslim si:-)) Moc tomu co píšeš nerozumím, ale je dobře, že si ty Spitfire nechal. .Doplněn potápkový stav Krásné UNka, gratuluju. ------------------------------------------------------------------------------------------- Za tento řemen na Navitimerech mě asi moc lidí nepochválí, ale je to zase něco jiného a celkem se mi to líbí.Připadám si jako s nějakým vintage modelem. Vzkaz na složence od jednoho místního člena mě dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 homage california cali_20161203_094115.jpgNazdar bratre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Trocha extravagance.. ten ciferník je TOP ) Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Martin.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Tissot uměl... 7750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky