Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Něco ze dnešního výletění

Ta posledni fotka... no, jen jsem si rikal, ze chudak holka si mysli, ze fotis ji a ty zatim hodinky :D Jeste zes to zvladl jednou rukou a nepustils ji :D

Odesláno

Ta posledni fotka... no, jen jsem si rikal, ze chudak holka si mysli, ze fotis ji a ty zatim hodinky :D Jeste zes to zvladl jednou rukou a nepustils ji :D

Vůbec ne, ona už je zvyklá, takže ví, jak to je :D Navíc v tomto případě jsem fakt i fotil jí, což je vidět i zaostřením :)

Odesláno

Jsem si par mesicu zpatky objednal Borealis, tak zkousim jak mi bude sedet...

14k USD. Bez dane. Ale staly by za hrich!

Sedia perfektne. Za hriech by urcite stali.

Odesláno

Jsem si par mesicu zpatky objednal Borealis, tak zkousim jak mi bude sedet...

78dafa6ce1d118b531dc0386bbe3f04c.jpg

dcfe7dc69ab65787d4fd0deda19329aa.jpg

14k USD. Bez dane. Ale staly by za hrich!

prodej vsechno ostatni a jdi do nich:-))
Odesláno

Jsou famozni, o tom zadna. Kdyby byly kapku mensi nezlobil bych se. Pruser je, ze ja neumim byt OWG. Takze prodat vse a jit do techto "fadnich cernych potapek", to bych byl asi smutnej. Vypecene je, ze je maji i v modre. Ale zase jen tak z prdele za modre hodinky za 14k zase nechci vyhodit. To jsou nervy

Odesláno

Jsou famozni, o tom zadna. Kdyby byly kapku mensi nezlobil bych se. Pruser je, ze ja neumim byt OWG. Takze prodat vse a jit do techto "fadnich cernych potapek", to bych byl asi smutnej. Vypecene je, ze je maji i v modre. Ale zase jen tak z prdele za modre hodinky za 14k zase nechci vyhodit. To jsou nervy

AndyAaron: nic neprodávej, ale jsou moc hezké. Věřím, že jsou to nervy!  :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Jasné, také jsem měl tvrdý víkend, jsem si chvílemi připadal jak ve filmu Apacalypse Now :)

Čo ste rabovali motorkarom zakladnu podľa tej vlajky? :) Upraveno uživatelem tomtur
Odesláno

A skvěle vypadaj :-). Co třeba světlejší hnědá kůže, zkoušel si?

diky:-) zatim jen cernyho krokouse. Hnedej by byl taky fajn, souhlas!
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...