tano Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Svatoslav: prochazky jsou treba, dobre to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Frostie, ta puvodni fotka to tam napsane urcite ma, ale neni to videt... ale uznavam, ze "Made in GDR" je dost velka napoveda Budiž nápovědou nápis Antimagnetic s již tenkrát umělými ozubenými kolečky a právě to made in GDR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 ArgonauticJe neděle. Hezké pane, ty jsem u tebe ještě neviděl, nebo si nepamatuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Je neděle. Hezké pane, ty jsem u tebe ještě neviděl, nebo si nepamatuji.Mám ich už asi rok, striedam poctivo ale aj tak trvá kým sa dostanú na ruku. Ani neviem či ešte potrebujem ďalšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 111 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Teda, ty Vostoky jsou monstrózní...Jsou Siwi, ale já mám rád velké hodinky. Dobře se na ně dívá. Kupodivu se i dobře nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Svatoslav: prochazky jsou treba, dobre to mas tano: děkuji pane. AKUC: já myslím, že ještě nějaké určitě potřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 111 IMG_2579.JPGty jsou... škoda že nemám na ně ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 ty jsou... škoda že nemám na ně rukuSu výborne. Ani ja na ne nemám ruku. Ale Panerai majú byt veľké hodinky, tak si to ospravedlňujem vnútorne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 StefanM - ty 111ky jsou super, ale taky uz by mi dneska byly velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Po dvoutýdenní dovolené jsem se na ně fakt těšil. Je mi jasné, co budu v nejbližších dnech nosit nejčastěji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 StefanM - ty 111ky jsou super, ale taky uz by mi dneska byly velky Chápem. Dj36 som skúšal a zdali sa mi malinké. Keď ich však vidím na druhej osobe, tak sa mi zdajú ideálne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 U Bene to stoji i v 10 vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kámošova rozlučka se svobodou a jeho HC. Má je rád ale řikal, že kvůli tý korunce (resp. její ochraně), která ho dloubala při ohnutí zápěstí do ruky, je začal nosit na pravý ruce. To mi přijde docela drsný. Ty hoďky se mi líbí, ale jestli je to fakt takhle hrozný, tak by šly... ukázal mi regulérní mozol, měl tam fakt otlak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Su výborne. Ani ja na ne nemám ruku. Ale Panerai majú byt veľké hodinky, tak si to ospravedlňujem vnútorne. si jich užívej, jsou to krásky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 (upraveno) .. Upraveno 23. července 2017 uživatelem ARMAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 TVLE seiko nautilus paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 konecne do kolbenky odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky